agenda millors esdeveniments a Barcelona

Afortunadament per tots els que vivim a Barcelona i, perquè no dir-ho també, per als nombrosos visitants que rep la nostra ciutat, cada any se celebren un gran nombre d’esdeveniments d’interès cultural, lúdic, social i tecnològic, tant a la ciutat com en la resta de la província de Barcelona. El ventall de l’oferta és tan ampli que no resulta difícil que cada persona, en funció dels seus interessos i gustos, trobi diversos esdeveniments que despertin la seva curiositat. Cal afegir que, si bé és cert que la majoria d’aquestes propostes es programa durant la primavera i l’estiu, quan el clima i les temperatures animen a realitzar i participar en activitats a l’aire lliure, no menys cert és que s’organitzen importants esdeveniments durant cadascun dels 12 mesos del calendari.

Sobre quins tipus d’esdeveniments oferim informació?

En aquesta secció anem a recollir els esdeveniments més importants i destacats, així com d’altres que, per diferents motius, pensem que poden resultar atractius, que s’organitzen de forma periòdica o recurrent a Barcelona. Pel que fa als esdeveniments puntuals i esporàdics, trobareu més informació a les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter), així com al blog de irBarcelona.

Els esdeveniments més importants i destacats a Barcelona

Des de festivals de música, passant per festes i tradicions populars, així com fires, mercats i mercats ambulants, mostres d’art i exposicions, a continuació trobareu una selecció dels esdeveniments més importants i destacats que tenen lloc a Barcelona. Segurament, tingueu constància de l’existència i celebració de varis d’ells i la informació que oferim en aquesta espècie d’agenda us servirà per descobrir les novetats i dates de l’edició en curs. Per contra, confiem que també puguem sorprendre-us amb alguns esdeveniments dels quals no teníeu coneixement i, per descomptat, que aquests puguin ser del vostre interès.


Esdeveniments mes de gener a Barcelona

BCNegra

BCNegra

30 gener – 9 febrer 2020
2021 (per confirmar)

Esdeveniments mes de febrer a Barcelona

Esdeveniments mes de març a Barcelona

Esdeveniments mes d’abril a Barcelona

Esdeveniments mes de maig a Barcelona

Esdeveniments mes de juny a Barcelona

Esdeveniments mes de juliol a Barcelona

Sónar Festival Barcelona

Sónar

18, 19 i 20 juliol 2019
2020 (per confirmar)

Esdeveniments mes d’agost a Barcelona

Esdeveniments mes de setembre a Barcelona

Esdeveniments mes d’octubre a Barcelona

Esdeveniments mes de novembre a Barcelona

Esdeveniments mes de desembre a Barcelona

Esdeveniments celebrats durant diversos mesos de l’any

  • 47
    Shares

✅ ARTICKET BCN