palaus de Barcelona

Actualització 10 abr. 2024

Com a ciutat amb una rica història que és i malgrat que pel pas dels anys s’hagin destruït molts d’ells, Barcelona ens ofereix una gran varietat de palaus i palauets, originaris de diferents èpoques i estils arquitectònics i d’una riquesa visual meravellosa.

De tots els palaus de Barcelona únicament en alguns d’ells existeix la possibilitat de visitar el seu interior de forma habitual, mentre que en altres casos com que són de propietat privada o seu d’alguna institució pública amb un actiu funcionament, únicament es podrà admirar la bellesa de la seva façana a no ser que la vostra estança a Barcelona coincideixi amb alguna jornada festiva a la ciutat, moment en què alguns dels palaus normalment tancats permeten visites a algunes de les seves estances de forma gratuïta.

Els Palaus de Barcelona més importants

La majoria dels palaus de Barcelona, tant aquells que actualment es poden visitar com aquells que no, han vist modificada la seva funció inicial, convertint-se en museus de renom o bé en seus d’importants institucions.

Us ve de gust visitar alguna de les Cases Museu de Barcelona?

Una de les millors maneres d’endinsar-se en la història de Barcelona, és fer-ho a través de la història d’alguna de les famílies més importants d’uns certs períodes o d’alguna de les institucions més canviades de nom de la ciutat. I, per a això, res millor que visitar alguna de les Cases Museu de Barcelona, que en alguns casos són antics palau.


A continuació, trobareu l’apartat del portal en el qual hem seleccionat les millors cases museu de Barcelona que es poden visitar i des d’on podreu reservar les vostres entrades online.

Tot seguit us oferim un llistat i informació sobre alguns dels palaus de Barcelona més rellevants i que estem segurs que, ja sigui coneixent el que amaguen les seves entranyes com únicament podent observar la seva façana, faran les delícies de tots vosaltres.

Mapa dels palaus de Barcelona més importants

Llistat i informació dels palaus de Barcelona que mereixen una visita

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright