Mercat de Mercats 2023

Actualització 30 des. 2023

D’entre els molts esdeveniments gastronòmics que se celebren a Barcelona al llarg de l’any, Mercat de Mercats és un dels més interessants i atractius, i bona prova d’això és la gran quantitat de públic que aconsegueix atreure. Una de les particularitats més destacades d’aquesta proposta gastronòmica, és que els protagonistes absoluts són els 39 mercats d’alimentació de la ciutat de Barcelona, representats cadascun d’ells per diverses parades.

Tot sobre Mercat de Mercats 2024

Per la seva 12ª edició, l’escenari escollit per a la celebració de Mercat de Mercats és la plaça de Catalunya. En aquest espai a l’aire lliure es disposaran un gran nombre de parades dels mercats de Barcelona, on es podran comprar tot tipus de productes gastronòmics, molts d’ells per consumir al moment.

Dades d’interès edició 2023 Mercat de Mercats

cartell Mercat de Mercats

Us suggerim que us acosteu a Mercat de Mercats amb l’estómac no massa ple, per, d’aquesta manera degustar els productes frescos, els platerets i les preparacions gastronòmiques (tapes, pintxos, formatges, dolços, cervesa, vins i cava, etc.) elaborades amb aliments de de les parades dels mercats.


Dates: 2cap de setmana d’octubre.
Dates: divendres i dissabte de d’11:00h a 22:00h i diumenge d’11:00h a 21:00h.
On: pl. Catalunya.
Preu: Gratis (de pagament els productes i aliments que es comprin).

Activitats paral·leles durant el Mercat de Mercats

Durant els 3 dies de Mercat de Mercats, es programen diferents activitats lúdiques i instructives relacionades amb la gastronomia (master class de cuina de grans xefs, xerrades sobre alimentació saludable i productes gastronòmics, etc.). A més a més, els petits de la casa també podran gaudir d’activitats pensades per a ells, gràcies a l’espai infantil dedicat als nens de 0 a 6 anys.

Participació d’un altre tipus de mercats

A més de l’oferta gastronòmica, també tindrà presència altre tipus de mercat de la ciutat de Barcelona, com el mercat dels Encants – Fira de Bellcaire.

Programa complet al Web oficial


Mapa i com arribar a Mercat de Mercats

Adreça

pl. de Catalunya.

Dates i horari

Informació més amunt.

Preu de l’entrada

Gratis

Cómo arribar?

Metro: Catalunya (línies 1 i 3).

FGC i RENFE (rodalies): Catalunya.

Autobusos: líneas 24, 41, 42, 55, 59, 66, 91, H16, V13 i V15.

Llocs propers d’interès

Gran Teatre del Liceu
Plaça Universitat de Barcelona
La Rambla de Barcelona
Passeig de Gràcia de Barcelona
Font de Canaletes

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright