Mercat de Mercats Barcelona

Actualització 03 ag. 2023

D’entre els molts esdeveniments gastronòmics que se celebren a Barcelona al llarg de l’any, Mercat de Mercats és un dels més interessants i atractius, i bona prova d’això és la gran quantitat de públic que aconsegueix atreure. Una de les particularitats més destacades d’aquesta proposta gastronòmica, és que els protagonistes absoluts són els 39 mercats d’alimentació de la ciutat de Barcelona, representats cadascun d’ells per diverses parades.

Tot sobre Mercat de Mercats 2023

Per la seva 11ª edició, l’escenari escollit per a la celebració de Mercat de Mercats és el mateix que en les anteriors, l’av. de la Catedral. En aquest gran espai a l’aire lliure, que es troba enfront de la Catedral de Barcelona, es disposaran un gran nombre de parades dels mercats de Barcelona, on es podran comprar tot tipus de productes gastronòmics, molts d’ells per consumir al moment.

Dades d’interès edició 2023 Mercat de Mercats

Mercat de Mercats 2022

Us suggerim que us acosteu a Mercat de Mercats amb l’estómac no massa ple, per, d’aquesta manera degustar els productes frescos, els platerets i les preparacions gastronòmiques (tapes, pintxos, formatges, dolços, cervesa, vins i cava, etc.) elaborades amb aliments de de les parades dels mercats.


Dates: Octubre (dates per confirmar).
On: pl. de les Glòries.
Preu: Gratis (de pagament els productes i aliments que es comprin).

Activitats paral·leles durant el Mercat de Mercats

Durant els 3 dies de Mercat de Mercats, es programen diferents activitats lúdiques i instructives relacionades amb la gastronomia (master class de cuina de grans xefs, xerrades sobre alimentació saludable i productes gastronòmics, etc.). A més a més, els petits de la casa també podran gaudir d’activitats pensades per a ells, gràcies a l’espai infantil dedicat als nens de 0 a 6 anys.

Participació d’un altre tipus de mercats

A més de l’oferta gastronòmica, també tindran presència altres tipus de mercats de la ciutat de Barcelona, com el mercat dels Encants – Fira de Bellcaire, dos dels mercats del Mercat de Sant Antoni; Encants de Sant Antoni i el mercat Dominical de Sant Antoni.

Programa complet al Web oficial


Mapa i com arribar a Mercat de Mercats

Adreça

pl. de la Seu s/n, Barcelona.

Dates i horari

Informació més amunt.

Preu de l’entrada

Gratis

Cómo arribar?

Metro: Glòries (línia 1).

Tramvia (TRAM): Glòries (T4, T5 i T6) i La Farinera (T5 i T6).

Autobusos: líneas 7, 192, H12, V23 i V25.

Llocs propers d’interès

Museu del Disseny de Barcelona
Teatre Nacional de Catalunya
Museu de la Música de Barcelona
Torre Glòries
Museu Can Framis de Barcelona