Mercat de Mercats 2018

Actualització 21 abr. 2020

D’entre els molts esdeveniments gastronòmics que se celebren a Barcelona al llarg de l’any, Mercat de Mercats és un dels més interessants i atractius, i bona prova d’això és la gran quantitat de públic que aconsegueix atreure. Una de les particularitats més destacades d’aquesta proposta gastronòmica, és que els protagonistes absoluts són els 39 mercats d’alimentació de la ciutat de Barcelona, representats cadascun d’ells per diverses parades.

Tot sobre Mercat de Mercats 2020

Per la seva 10ª edició, l’escenari escollit per a la celebració de Mercat de Mercats és el mateix que en les anteriors, l’av. de la Catedral. En aquest gran espai a l’aire lliure, que es troba enfront de la Catedral de Barcelona, es disposaran un gran nombre de parades dels mercats de Barcelona, on es podran comprar tot tipus de productes gastronòmics, molts d’ells per consumir al moment. Així doncs, us suggerim que us acosteu a Mercat de Mercats amb l’estómac no massa ple, per, d’aquesta manera degustar els productes frescos, els platerets i les preparacions gastronòmiques (tapes, pintxos, formatges, dolços, cervesa, vins i cava, etc.) elaborades amb aliments de de les parades dels mercats.

Dades edició 2020 Mercat de Mercats

Divendres XX d’octubre: de 12:00h a 21:30h.
Dissabte XX d’octubre: de 11:00h a 22:00h.
Diumenge XX d’octubre: de 11:00h a 21:00h.
On: av. de la Catedral.
Preu: Gratis (de pagament els productes i aliments que es comprin).
+INFO: Web oficial. 2020 per publicar


Activitats paral·leles

Durant els 3 dies de Mercat de Mercats, es programen diferents activitats lúdiques i instructives relacionades amb la gastronomia (master class de cuina de grans xefs, xerrades sobre alimentació saludable i productes gastronòmics, etc.). A més a més, els petits de la casa també podran gaudir d’activitats pensades per a ells, gràcies a l’espai infantil dedicat als nens de 0 a 6 anys.

Participació d’un altre tipus de mercats

A més de l’oferta gastronòmica, també tindran presència altres tipus de mercats de la ciutat de Barcelona, com el mercat dels Encants – Fira de Bellcaire, dos dels mercats del Mercat de Sant Antoni; Encants de Sant Antoni i el mercat Dominical de Sant Antoni.

Mapa i com arribar a Mercat de Mercats

Adreça

pl. de la Seu s/n, Barcelona.

Dates i horari

Informació més amunt.

Preu de l’entrada

Gratis

Cómo arribar?

Metro: Jaume I (línia 4) i Liceu (línia 3).

Autobusos: línies 14, 45, 59, 120, V15, V17 i autobús turístic.

A peu: Situat enfront de la Catedral de Barcelona, es pot arribar fàcilment a peu des de plaça Catalunya, zona del Barri Gòtic i punts propers al Born.

Llocs propers d’interès

Catedral de Barcelona
Palau de Requesens
Palau de la Generalitat
Plaça de Sant Jaume
Mercat de Santa Caterina