places de Barcelona

Actualització 01 juny 2023

A les places de Barcelona podreu trobar-vos des d’amplis espais destinats al gaudi dels seus habitants, fins a una gran varietat de monuments de diferents èpoques i estils, passant per fonts monumentals, jardins, edificis històrics, etc.

Places de Barcelona que no et pots perdre

Si desitgeu conèixer l’autèntica Barcelona, a més a més de recórrer-la us recomanem que us atureu en algunes de les seves places més característiques, aquelles que acaben conformant la fisonomia de la ciutat, sent moltes d’elles molt conegudes per gran part dels turistes que arriben a la ciutat, amb clars exemples com la Plaça de Catalunya o la Plaça de Sant Jaume.

Pel contrari, existeixen altres places a Barcelona que malgrat desprendre un gran encant, marcat moltes vegades per la història que es tanquen en elles, són en la majoria d’ocasions desconegudes pels turistes que ens visiten, almenys abans d’arribar a la ciutat i, lamentablement, també en certes ocasions després de la seva visita. Aquest és el cas de la Plaça de Sant Felip Neri, la qual segurament és, conjuntament amb la Plaça del Rei, la plaça més bonica i amb major encant de la ciutat.

Existeixen moltes altres places a Barcelona, algunes tant petites i amagades que haureu de buscar amb insistència i fins i tot acabar per preguntar com arribar fins a elles i altres més grans i cèntriques amb les quals, tot i no tenir pensat passar-hi, us hi acabareu topant en més d’una ocasió. Tot plegat no deixa de confirmar-nos un fet clar, almenys pels que vivim en aquesta ciutat, i és que sense dubte Barcelona és una ciutat de contrastos.

Mapa de les places més importants de Barcelona

Com que existeixen tantes places a Barcelona ens resulta complicat informar-vos sobre unes i deixar d’alguna forma arraconades les altres, per aquest motiu hem optat per incloure una petita selecció d’algunes de les més destacades i que esperem anar ampliant amb el pas del temps.


error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright