Festivalet Barcelona

Actualització 27 maig 2023

Festivalet és la fira d’artesania i disseny de Barcelona que se celebra durant el mes de desembre, pocs dies abans de l’arribada del Nadal. Per aquest motiu, resulta un lloc excel·lent en el qual bussejar entre els diferents estands d’artistes i creadors, que proposen tot tipus d’articles elaborats artesanalment, amb l’objectiu de comprar un regal de Nadal original i, en conseqüència, diferent.

Tot sobre l’edició 2023 de Festivalet a Barcelona

Amb més d’una dècada entre nosaltres, i després de no poder celebrar-se l’any anterior (es va celebrar una edició reduïda i online denominada Festivalet Kiosko), aquest 2023 Festivalet arriba a la seva 16ª edició. El que dóna bona idea de l’interès que ja va suscitar des dels seus inicis i que ha anat augmentant amb el passar dels anys. En aquesta ocasió, Festivalet estrena nou escenari, l’antiga fàbrica tèxtil Fabra i Coats, ubicada al districte de Sant Andreu (Sant Andrés).

Vídeo d’edicions anteriors de Festivalet

Què ens trobarem al Festivalet 2023?


Informació Festivalet Barcelona 2023

Festivalet Barcelona 2022

Dates: desembre (dies per confirmar).

Horaris: de 10:00h a 20:00h.

On?: antiga fàbrica tèxtil Fabra i Coats.

Preu entrada: 2€ (entrades a la taquilla).

Entrada gratis: menors de 12 anys.

Festivalet compta amb nombrosos estands en els quals cada artista exposa algunes de les seves creacions artesanals. D’aquesta manera, no solament es poden adquirir articles fets a mà per aquests emprenedors, sinó que a més és possible fer-ho de persona i, per tant, parlant amb el creador, que ens parlarà de primera mà sobre els seus articles, el mètode d’elaboració emprat i quin tipus de material ha utilitzat. Sense cap dubte, un immens valor afegit.

Artistes i artesans participants a Festivalet 2023

Informació relativa a l’edición anterior.

Andrea Viêntëc

andreavientec.com

ANI Ceramics

@ani_ceramics

Atelier Volante

ateliervolante.it

DSNÚ Design

dsnudesign.com

Fábrica de Texturas

@fabricadetexturas

Hamabi Design

hamabidesign.com

Jordi Bordas

@jordi_bordas

Studio Arde

helloarde.com


Activitats durant l’edició d’enguany de Festivalet

Per a consultar totes les activitats en programa durant el Festivalet d’aquesta edició 2023, pots accedir al Web oficial de l’esdeveniment.

També es disposen diversos estands dedicats a la venda de materials, ideal per als aficionats al “handmade” que vulguin realitzar alguna compra per a les seves pròximes creacions. A més, com és habitual durant les últimes edicions de Festivalet, hi haurà diversos estands gastronòmics.

Mapa i com arribar a Festivalet Barcelona (Fabra i Coats)

Metro
Sant Andreu (L1).
Onze de Setembre (L9N i L10N).
Tren (RENFE)
Sant Andreu Comtal
Autobusos
Línies 11, 126, 133, H4, N9 i V31.

Taxi (reserva online)

Cotxe