Cinema aire lliure estiu Barcelona
Favoritos

Durant l’estiu una gran quantitat d’escenaris a l’aire lliure de Barcelona es transformaran temporalment en sales de cinema, si més no, una mica particulars. Això és un fet al que, durant els últims anys, ens hem anat acostumant tots els que vivim a Barcelona. Segurament aquest és el motiu pel qual gaudir del visionat de pel·lícules a l’aire lliure s’ha convertit per a molts de nosaltres en tot un ritual. Per evitar la xafogor i gaudir d’una temperatura molt més agradable, totes les mostres i sessions de cinema a l’estiu que s’organitzen són al vespre o a la nit.

Es gratis o s’ha de pagar?

Segons la mostra de cinema a l’aire lliure l’entrada pot ser gratuïta o de pagament. En cadascuna de les fitxes de sessions de cinema que s’organitzen a l’estiu trobareu aquesta informació. Per a les sessions gratis us suggerim arribar amb certa antelació. D’aquesta manera podreu evitar quedar-vos sense entrada i si teniu sort fins i tot podreu agafar un bon lloc. En els casos en que s’hagi de pagar us recomanem comprar prèviament l’entrada (no numerada).

Són tantes les organitzacions, centres cívics i institucions que organitzan sessions de cinema a l’aire lliure a Barcelona que l’oferta final és molt variada; amb pel·lícules infantils, cinema en versió original amb subtítols (el que convida a un gran nombre de turistes que estan passant uns dies a Barcelona a participar d’aquestes nits especials de cinema), pel·lícules d’acció, romàntiques, grans clàssics del cinema o, fins i tot, alguna de les últimes estrenes més taquillers.

Versió original o doblada

Com ja us hem comentat, algunes de les sessions de cinema projecten les pel·lícules en versió original subtitulada (ja sigui en castellà o català) així que us suggerim que us informeu bé, ja sigui llegint la fitxa que us oferim a continuació sobre cadascuna de les pel·lícules o accedint als Webs oficials de les organitzacions i institucions que les programen.

Cinema a l’aire lliure durant l’estiu de 2017

A continuació, us oferim informació general (dates, horaris, ubicació, gènere cinematogràfic, etc) sobre totes les mostres de cinema a l’aire lliure d’aquest estiu 2017 a Barcelona així com un enllaç en cadascun dels casos perquè pugueu ampliar la informació i conèixer la programació de totes les pel·lícules.

Mecal Air 2017

Mecal Air 2017

Mecal Air és una mostra de curts que anualment projecta a l’aire lliure alguns dels treballs més importants i guardonats. La mostra té lloc durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre. El lloc escollit per fer aquesta ja històrica mostra de curts que ens acompanya tots els estius a Barcelona és el recinte del Poble Espanyol, concretament a la plaça del Baluard.

Inauguració: 9 de juny.
Dates: tots els divendres des del 9 de juny i fins al 8 de setembre.
Horari inici: 20:00h.
Preu: 6,50€.
Descompte: 3,50€ (mostrant a la taquilla l’App de Mecal).
Lloc: Poble Espanyol.
+ info i pel·lícules: mecalbcn.org
Documentals en versió original subtitulada.

Cinema a la fresca Cotxeres de Sants 2017

Cine Verano Cotxeres Sants 2017

Des de fa uns quants anys el Centre Cívic Cotxeres de Sants també s’ha animat a projectar pel·lícules a l’aire lliure a l’estiu. Es tracta d’un dels llocs més matiners a organitzar aquestes sessions de cinema, projectant pel·lícules de recent estrena cada dijous des de mitjans de juny fins a finals de juliol.

Inauguració: dijous 29 de juny de 2017.
Dates: tots els dijous entre el 29 de juny i el 27 de juliol.
Horari inici: 22:00h.
Preu: gratis.
Si plou: les pel·lícules es projecten a l’auditori en lloc de a l’aire lliure.
Lloc: Centre Cívic Cotxeres de Sants.
+ info i pel·lícules: cotxeres.org

Cinema a la fresca en la Casa del Mig 2017

Cinema Casa del Mig 2017

A l’interior del recinte del Parc de l’Espanya Industrial, concretament al costat de la coneguda com Casa del Mig, s’organitza una mostra de cinema a l’aire lliure. En aquest cas les pel·lícules projectades solen ser alguns dels més recents èxits comercials i solen incloure pel·lícules d’animació, buscant així a un públic infantil, jove en general i a famílies.

Inauguració: dimecres 28 de juny de 2017.
Dates: dimecres 28 de juny, dimecres 5 de juliol i dimecres 12 de juliol.
Horari inici: a les 21:30h.
Preu: gratis.
Lloc: Casa del Mig – Parc de l’Espanya Industrial (c/ Muntadas, 1-5).
+ info i pel·lícules: puntmultimedia.org/

Sala Montjuïc 2017: Cinema a la Fresca

Cinema Sala Montjuïc 2017

Segurament el gran clàssic del cinema a l’aire lliure de Barcelona i la mostra de cinema que ha animat a moltes altres organitzacions a realitzar activitats similars durant l’estiu. La projecció de les seves pel·lícules és en versió original subtitulada i com a prèvia a la pel·lícula s’ofereix música en directe que ajuda a amenitzar l’espera. La mostra, que s’organitza als jardins del fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc és de pagament. Si es desitja es pot gaudir de la projecció de les pel·lícules en una de les gandules que s’ofereixen a l’entrada (però que s’esgoten de seguida) s’ha de pagar un extra o si preferiu estalviar-vos aquests diners us podeu emportar algunes tovalloles de casa, coixins i infinitat de coses per estar més còmodes.

Inauguració: 30 de juny de 2017.
Dates: diversos dies a la setmana entre el 30 de juny i el 4 d’agost.
Horari d’obertura: 20:30h.
Inici concert: 20:45h.
Inici pel·lícula: 22:00h (aproximat).
Preu: 6,50€.
Descompte: 4,00€ (nens dels 6 als 12 anys).
Gratis: nens fins els 5 anys.
Lloc: Fossat de Santa Eulália del Castell de Montjuïc.
+ info i pel·lícules: salamontjuic.org
Pel·lícules en versió original amb subtítols.

Cinema Lliure a la Platja 2017

Cinema Lliure a la Platja 2017

Des de l’any 2010 i gràcies a Cinema Lliure a la Platja és possible gaudir de sessions de cinema en un espai tan paradisíac com és la platja. Les pel·lícules s’ofereixen en versió original i l’entrada és gratuïta. El que va començar sent una proposta únicament per a la platja de Sant Sebastià de Barcelona s’ha estès també fins a la platja del Prat, la platja de Mataró i la platja de Badalona.

Inauguració: 29 de juny.
Dates: diferents dies, en funció de cadascuna de les ubicacions, des del 29 de juny fins al 3 d’agost, ambdós inclosos.
Inici (música): 21:00h.
Inici pel·lícula: sobre les 22:00h.
Preu: gratis.
Lloc: Barcelona (Platja de Sant Sebastián), El Prat, Badalona i Mataró.
+ info i pel·lícules: cinemalliure.com

Cosmonits de pel·lícula

CosmoCaixa Barcelona

El CosmoCaixa també aporta el seu petit gra de sorra a aquestes nits d’estiu amb cinema a l’aire lliure. Ho fa, com no podia ser d’una altra manera, amb un cicle de pel·lícules relacionades amb l’interessantíssim món de la ciència o la ciència-ficció. La projecció de les pel·lícules, que venen precedides d’un concert, s’ofereixen en VOSE, sempre que no siguin en castellà o català, quan s’emeten en versió original sense subtítols.

Inauguració: 6 de juliol.
Dates: tots els dijous des del 6 de juliol fins al 3 d’agost.
Inici concert: 21:00h.
Inici pel·lícula: 22:00h.
Preu: 6,00€ (50% de descompte per a clients de CaixaBank).
Lloc: CosmoCaixa (c/ d’Isaac Newton, 26).
+ info i pel·lícules: obrasociallacaixa.org
Pel·lícules en versió original amb subtítols.

Cinema a la Fresca Illa Diagonal 2017

Cinema a la Fresca Illa Diagonal 2017

A la part posterior de l’Illa Diagonal es troben els Jardins de Sant Joan de Déu, el lloc escollit pel centre comercial per projectar les seves sessions estiuenques de cinema a l’aire lliure. Es tracta d’una mostra de cinema on, segons l’edició, el tipus de pel·lícules que es programen fan referència a un gènere concret o van enfocades a un tipus de públic particular, tot i que se solen trobar pel·lícules molt variades. Amb la compra de l’entrada s’ofereix un seient en una de les gandules.

Inauguració: dijous 6 de juliol.
Dates: tots els dijous des del 6 de juliol i fins el 6 d’agost.
Horari d’obertura: 21:00h.
Horario pel·lícula: 22:00h.
Preu: 3,5€.
Lloc: Jardins Sant Joan de Déu.
+ info i pel·lícules: lilla.com
Pel·lícules en versió original amb subtítols (castellà).

Cinema Jove a la Fresca 2017

Cine Casa Rellotge

És als jardins de Can Farrero, on el centre cívic Casa del Rellotge i la Sala Pepita Casanellas organitzen les seves sessions de cinema a l’aire lliure “Cinema Jove a la Fresca”. Tot i que la projecció de la pel·lícula comença sobre les 22:00h, durant la tarda és habitual que s’organitzin altres activitats d’oci per animar la gent a apropar-se al centre cívic bastant abans de l’inici de la pel·lícula.

Inauguració: dijous 6 de juliol.
Dates: 6 i de 20 juliol.
Horari pel·lícula: 22:00h.
Preu: gratis.
Lloc: Jardins de Can Ferrero.
+ info i pel·lícules: ccivics.bcn.cat

Gandules 2017

Gandules 2017

El CCCB, (Centre d’Art Contemporani de Barcelona), organitza un cicle de pel·lícules a l’aire lliure en el conegut com Pati de les Dones. Cada any el cicle de pel·lícules està dedicat a una temàtica concreta. Per aquesta edició de 2017 la temàtica és “Rebels i perilloses“. Per assistir-hi s’ha de pagar una entrada i abans de l’inici de la pel·lícula es projecta algun dels curts prèviament premiats pel mateix CCCB.

Inauguració: 6 d’agost.
Dates: tots els dimarts, dimecres i dijous des del 6 fins al 24 d’agost.
Horari pel·lícula: 22:00h.
Preu: gratis (aforament limitat).
Lloc: Pati de les Dones (junto al CCCB).
Si plou: la pel·lícula es projectarà al hall del CCCB.
+ info i pel·lícules: cccb.org
Pel·lícules en versió original subtitulada (en castellà o català).

Puttanesca 2017: Cicle de cinema i gastronomia

Puttanesca

La gastronomia i el món del cel·luloide sempre han mantingut una estreta relació, fet que aprofita el cicle de cinema Puttanesca, organitzat per l’Associació de Comerciants Raval Verd, que projecta una sèrie de pel·lícules on la gastronomia té un paper destacat. Les pel·lícules es projecten en versió original o amb música de fons en viu.

Inauguració: per confirmar.
Dates: per confirmar.
Horari d’obertura: per confirmar.
Horari pel·lícula: per confirmar.
Preu: per confirmar.
Lloc: per confirmar.
+ info i pel·lícules: facebook.com/raval-verd/
Pel·lícules en versió original amb subtítols.

Doc’sNoctàmbuls 2017

El Museu Etnològic de Barcelona, amb la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya i de l’IPEC, és un dels escenaris culturals de Barcelona que, des de fa algun temps, aprofiten l’arribada de l’estiu per oferir unes sessions de cinema a l’aire lliure, i ho solen fer en format documental i d’acord amb alguna de les exposicions temporals del propi museu. En l’edició de 2017, presentada pel crític Carles Mir, les sessions de cinema a la fresca formen part del la VII Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic i guarden relació amb l’exposició temporal “Cares de Barcelona“, que mostren la ciutat de Barcelona en diferents contextos històrics.

Inauguració: divendres 7 de juliol.
Dates: 7, 14, 21 i 28 de juliol.
Horari inici: 20:00 ó 20:30h.
Preu: gratis.
Lloc: Museu Etnològic Barcelona (Jardins Laribal), Passeig de Santa Madrona, 16.
+ info y películas: ajuntament.barcelona.cat/museuetnologic/
Pel·lícules en català.

Grades obertes al Canòdrom

Les gades del Canódromo de Barcelona, seu del Parc de Recerca Creativa, obren les seves posades durant les nits dels divendres del mes de juliol per oferir un cicle de cinema a l’aire lliure amb una temàtica centrada en pel·lícules de ciència ficció.

Inauguració: divendres 7 de juliol.
Dates: 7, 14, 21 i 28 de juliol.
Horari inici: 22:00h.
Preu: gratis.
Lloc: Canòdrom de Barcelona (c/ Concepción Arenal, 165, Barcelona).
+ info y películas: canodrom.com/es/
Pel·lícules en versió original i subtítols en castellà.

Terrassa Nau Ivanow 2017

cine Nau Ivanow 2017

L’espai cultural Nau Ivanow, que entre altres tantes activitats culturals, també programa diverses sessions de cinema al llarg de tot l’any, aprofita el bon temps de l’estiu per organitzar a la seva terrassa un cicle de pel·lícules. S’ha de pagar una entrada i totes les pel·lícules s’ofereixen en versió original subtitulada.

Inauguració: per confirmar.
Dates: per confirmar.
Horari inici: per confirmar.
Preu: per confirmar.
Preu especial: per confirmar.
Lloc: Terrassa Nau Ivanow.
+ info i pel·lícules: nauivanow.com
Pel·lícules en versió original amb subtítols.

Mapa cinema a l’aire lliure Barcelona 2017

Favoritos

✅ ARTITCKET BCN