cinemes de Barcelona

Actualització 22 abr. 2024

Tot i que en els últims anys alguns cinemes de Barcelona històrics han hagut de tancar, el nombre de sales de cinema de la ciutat ha augmentat. Això és a causa de la creació de multicines en centres comercials i altres espais de la ciutat així com la conversió en multicine d’algun cinema tradicional.

Tota la informació per gaudir del millor cinema a Barcelona

Si volem gaudir d’alguna pel·lícula durant la nostra estada a Barcelona no haureu de fer res més que agafar qualsevol diari o pàgina de Internet relacionada amb el cinema i buscar la cartellera cinematogràfica en la qual es llisten tant els cinemes com les pel·lícules i horaris en els quals aquestes es projecten.

Cinemes de Barcelona que programen pel·lícules en versió original

Si el que voleu és gaudir d’un bon cinema en versió original podreu anar a algun dels cinemes de Barcelona que únicament projecten pel·lícules en versió original subtitulada en espanyol. Una altra opció per gaudir de bon cinema i moltes vegades en versió original és la Filmoteca de Catalunya, situada en ple centre del barri del Raval de Barcelona i que per un mòdic preu acostumen a oferir grans cicles cinematogràfics.


Depenent tant del cinema com de la pel·lícula és possible que pugueu escollir entre la versió normal, la versió digital així com la, cada vegada més de moda, versió en 3D.

Cinema a l’aire lliure a Barcelona

Cine al aire libre Barcelona

Des de fa alguns anys, durant els mesos d’estiu a Barcelona han anat proliferant diverses propostes de cinema a l’aire lliure.

Es tracta d’una de les millors opcions per a gaudir d’una refrescant vetllada a la ciutat.

La gran varietat d’oferta, provoca que el tipus de pel·lícules que es poden veure sigui molt divers i múltiples i variats els escenaris en els quals es pot gaudir del cinema a l’aire lliure.

En molts casos es programen les pel·lícules en versió original subtitulada, mentre que el preu oscil·la bastant, podent-se fins i tot trobar algunes sessions gratuïtes.

Festivals i mostres de Cinema a Barcelona i Catalunya

Són molts els diferents festivals imoltres de cinema que tenen lloc a Barcelona. El fet d’haver-n’hi tants acostumen a estar especialitzats en temàtiques molt concretes, des de cinema documental musical, a cinema jueu, passant per la celebració d’un festival de cinema asiàtic així com el més conegut a nivell nacional i internacional, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que es celebra a Sitges, un poble de la província de Barcelona.

Mostres i festivals de cinema destacats a Barcelona

Sitges Film Festival

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Cinema fantàstic i de terror

Sales de cinema i espais culturals de Sitges

3 – 13 octubre 2024

Mostra de Cinema Italià de Barcelona

Mostra de Cinema Italià de Barcelona

Cinema italià

Cinemes Verdi

Dates 2024 per confirmar

BCN Film Fest

BCN Film Festival

Pel·lícules amb una certa relació amb la història i la literatura

Salas de cinema i espais culturals de Barcelona

18 – 26 abril 2024

Altres festivals i mostres de cinema

BAFF Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona
Festival de Cinema Jueu de Barcelona
Docs Barcelona Festival
Festival Internacional de Cinema Eròtic
Beefeater In-Edit Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona
Festival de Cinema Gay i Lèsbic de Barcelona
B-Retina: Festival de Cinema Serie B de Cornellà
error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright