exposicions temporals i mostres a Barcelona

Actualització 20 nov. 2022

Una excel·lent manera de passar un dia diferent i de fer-ho gaudint d’una proposta cultural al mateix temps que entretinguda i fins i tot divertida, és assistint a una de les nombroses exposicions temporals a Barcelona que es programen durant tot l’any.

Moltes vegades, aquestes mostres se centren en figures del món de l’art i de la cultura de gran renom, ja que solen ser les que acaben cridant més l’atenció de les persones i aconsegueixen atreure a més públic. Tot i així, afortunadament, també hi ha altres exposicions temporals que donen visibilitat a alguns artistes emergents i a estils artístics de tota mena. Òbviament, trobant-nos a Barcelona, tant la nostra ciutat com la seva història i els nostres artistes solen ser protagonistes de moltes d’aquestes exposicions.

Quines exposicions temporals i mostres estan en programa avui a Barcelona?

Gràcies a la gran quantitat de museus, espais culturals i centres artístics, el ventall de mostres i exposicions temporals en programa a Barcelona sol ser molt ampli. D’aquesta manera, resulta bastant fàcil trobar més d’una exposició d’interès per a visitar. A continuació, podràs consultar les mostres que estan en programa a Barcelona avui, aquesta setmana i durant els pròxims dies.

Entrades per a les millors exposicions i mostres top de Barcelona

exposició Dalí Cibernètic

Exposició Salvador Dalí

Entrades

Exposició immersiva sobre el gran artista i icona del surrealisme

Ideal Centre d’Arts Digitals

Tiqets

exposició World of Banksy

The World of Banksy

Entrades

Exposició immersiva sobre Banksy i la seva obra

Espai Trafalgar de Barcelona

Tiqets

Per a aconseguir que una exposició temporal sigui un èxit o no, òbviament gran part de la “culpa” la té la temàtica d’aquesta, així com la qualitat de les obres exposades i la feina del comissari de l’exposició i del seu equip.

L’altra part necessària per a obtenir la fórmula de l’èxit, sol dependre en part d’una bona campanya de màrqueting i del tan imprescindible boca a boca de la gent. Dona un cop d’ull a les millors exposicions temporals en programa a Barcelona que ho estan petant.

Visita totes les exposicions i mostres de gran interès de Barcelona

ArticketBCN, el passaport cultural de Barcelona

comprar Articket BCN

Comprar

Accés a la Fundació Antoni Tàpies + Museu Picasso + Fundació Joan Mirò + CCCB + MNAC + MACBA

Evita la cua de les taquilles

Barcelona Turisme

Centres expositius a Barcelona i museus que programen les millors exposicions

Molts museus així com centres culturals i artístics solen programar de manera recurrent algunes de les millors exposicions i mostres. En alguns casos, sobretot en el dels museus, les mostres i exposicions temporals serveixen per a complementar la seva col·lecció permanent així com per a aconseguir atreure a un públic que ja ha visitat anteriorment el museu.


Pel que respecta a altres centres culturals i expositius, cas per exemple de centres cívics o galeries d’arts, les exposicions temporals i mostres que ofereixen solen tenir l’objectiu d’atreure tant a un púbic que normalment no s’acosta a aquests llocs com al que sol ser un habitual del lloc.

Ara us deixem amb un llistat de diversos espais culturals i centres artístics de Barcelona que bé val la pena visitar. A més, al final trobareu l’enllaç per a consultar la resta d’espais culturals de la ciutat que us suggerim.

Arxiu Fotogràfic de Barcelona

Arxiu Fotogràfic de Barcelona

Info

Exposicions i mostres fotogràficas sobre Barcelona

pl. Pons i Clerc, 2

CCCB

CCCB

Info

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

c/ de Montalegre, 5

logo irBarcelona

IDEAL

Properament online

Centre de cultura digital

c/ del Doctor Trueta 196-198

KBr Mapfre Barcelona

Centre de fotografia KBr

Properament online

Sala d’exposicions i mostres fotogràfiques

av. Litoral, 30

Espai Trafalgar

Espai Trafalgar

Properament online

Sala d’exposicions artístiques

c/ Trafalgar, 34

logo irBarcelona

Palau Robert

Info

Centre públic d’exposiciones

pg. de Gràcia, 107

CONSULTA LA RESTA DE CENTRES CULTURALS I ARTÍSTICS DE BARCELONA

error: @ Contenido protegido por derechos de autor.