Dau Barcelona Festival Joc

Actualització 30 des. 2023

Dau Barcelona és el festival del joc que cada any s’organitza a la ciutat. Però quin tipus de jocs són els protagonistes d’aquest particular esdeveniment?

Tot i que són els jocs tradicionals, coneguts com a jocs de taula, els que tenen un paper destacat, la veritat és que en el festival es programen activitats i es mostren jocs de tota mena i condició (jocs d’habilitat, històrics i tradicionals, maquetes, jocs de rol, etc.).

Tota la informació sobre l’edició 2024 del festival Dau Barcelona

Una de les mostres del gran interès que desperten els jocs és el gran augment del nombre de participants que cada any assisteixen a Dau Barcelona. No en va, el festival del joc d’aquest any 2024 celebra la seva 13ª edició. I si a això se li afegeix el fet que l’entrada és gratis, quina excusa teniu per a no gaudir d’un esdeveniment tan entretingut i divertit?

Dades del Festival Dau Barcelona 2024

Dau Barcelona 2022

Dates: novembre (data per confirmar).

Horaris: de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 21:00h.

Escenari principal: antiga fàbrica Fabra i Coats.

Altres escenaris: centres cívics de Barcelona i altres espais.

Preu entrada: gratis (aforament limitat).


Activitats i propostes del festival Dau Barcelona

Diversos clubs de jocs, alguns d’ells centrats en els jocs històrics, associacions i editorials, són les encarregades d’organitzar les diferents activitats de Dau Barcelona.

Dau Barcelona: ideal per a famílies, nens i no tan nens

És veritat que Dau Barcelona és una proposta ideal per a gaudir en família i en la qual els nens solen ser els més númerosos i emocionats durant els dies que dura el festival. Malgrat això, es tracta d’un esdeveniment pensat per a persones de qualsevol edat, sent bona mostra d’això la gran varietat de propostes i jocs presents al festival.

Per aquesta raó, és habitual trobar-se amb grups d’amics de totes les edats que participen gairebé amb la mateixa il·lusió de la que mostren els més petits de la casa.

Totes les activitats del Dau Barcelona, intenten incentivar el plaer que desperta jugar i divertir-se en companyia, ja sigui jugant en equip com enfrontant-se a aguerrits contrincants. I segons sembla, pel que hem vist en altres edicions del festival, podem dir que ho aconsegueixen.

Descarrega’t el programa oficial complet


Venda de jocs durant el Dau Barcelona

Òbviament el festival Dau Barcelona compta amb una botiga física on poder comprar infinitat de jocs. Una cosa tan interessant com perillós, sobretot per als pares i persones donades a les compres una mica impulsives ;)

Mapa i com arribar al festival Dau Barcelona (Fabra i Coats)

Tot i ser cert que l’escenari principal de Dau Barcelona és, com cada any, l’antiga fàbrica Fabra i Coats, diverses activitats del festival se celebren en alguns dels centres cívics i en altres espais de la ciutat, alguns d’ells pròxims a la mateixa Fabra i Coats. L’objectiu d’aquesta decisió és el poder ampliar l’oferta de les propostes lúdiques al mateix temps que es diversifiquen en diversos punts.

Metro
Sant Andreu (L1).
Onze de Setembre (L9N i L10N).
Tren (RENFE)
Sant Andreu Comtal
Autobuses
Línies 11, 126, 133, H4, N9 i V31.

Taxi (reserva online)

Cotxe

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright