irBarcelona a les xarxes socials

Actualització 11 abr. 2013

A irBarcelona estem molt presents en diverses xarxes socials així que no ens podeu seguir únicament a través de la nostra pàgina Web, sinó que també ho podeu fer en altres mitjans, gràcies als quals us oferim informacions complementàries cosa que ens permetrà fer-ho amb una major immediatesa.

A quines xarxes socials ens podeu trobar?

La importància de les xarxes socials per mantenir-se informat de tot el que succeeix a Barcelona és cada vegada major, per aquest motiu a irBarcelona no ho hem dubtat i des del començament hem intentat potenciar la nostra visibilitat en cadascuna d’elles. No sempre és fàcil estar al 100% actius en totes però, aquest és el nostre objectiu!

A Facebook

Notícies relacionades amb la ciutat, propostes i activitats que us anirem suggerint així com varies galeries d’imatges dels llocs dels quals us parlem a la nostra Web. Tot això i molt més a la pàgina de Facebook de irBarcelona.

A Twitter

Al nostre Twitter anirem escrivint diferents tweets sobre Barcelona, ja sigui amb notícies i activitats relacionades amb la ciutat com pensaments i opinions. Sense dubte, el lloc ideal per estar en contacte amb vosaltres.

A Pinterest

Reconeixem que encara tenim la nostra pàgina de Pinterest quelcom, millor dit, molt oblidada, però us assegurem que intentarem corregir aquesta situació durant les pròximes setmanes.

A Instagram

Juntament amb Facebook i Twitter, Instagram és la xarxa social en la qual irBarcelona està més activa actualment. Es tracte d’una aplicació mòbil per a dispositius iPhone i Android però a la qual també es pot accedir mitjançant l’ordenador. De forma diària, o quasi diària, anem pujant diferents fotografies de la ciutat de Barcelona, tant dels llocs més turístics i coneguts com d’aquells menys visitats, ja sigui pels turistes com pels propis habitants de la ciutat.

A Google Plus

Encara que no estiguem tant actius com en ocorre en altres xarxes socials també podeu trobar-nos a Google Plus.

Feed

Malgrat no es tracta d’una xarxa social, la subscripció al Feed és una molt bona opció per mantenir-vos informats de totes les notícies i novetats que anem publicant al nostre Blog.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright