hostals Barcelona

Actualització 02 jul. 2020

Els hostals de Barcelona són una excel·lent opció per gaudir d’unes bones vacances a la ciutat ja que són uns allotjaments econòmics i que, quasi en la seva totalitat, es troben en el centre. Per pocs diners ofereixen una ubicació excel·lent que resulta ideal a l’hora de visitar la ciutat, ja que a més d’haver una gran quantitat de llocs d’interès turístic en les seves proximitats es troben molt ben connectats amb altres punts de la ciutat i amb l’aeroport.

Els hostals es diferencien dels hotels en que, malgrat oferir un allotjament amb totes les garanties, no arriben a oferir els serveis mínims per a obtenir la llicència d’hotel. Això no vol dir que no siguin un bon lloc per allotjar-se durant la nostra estada a Barcelona sinó tot el contrari, ja que al no disposar d’aquests serveis més propis dels hotels els seus preus acostumen a ser bastant més assequibles. El que si que acostumen a incloure els hostals de Barcelona és un bar o cafeteria on poder esmorzar o prendre alguna cosa i el servei de canvi i neteja de tovalloles i llençols, tot i que això pot variar en funció de l’hostal. Molts dels hostals de Barcelona també són ideals per allotjar-se durant un temps superior a l’habitual ja que acostumen a oferir preus més assequibles per passar llargues estades amb ells.

Hostals a Barcelona recomenats

Si voleu conèixer els millors hostals de la ciutat us recomanem que doneu una ullada al llistat que us indiquem, en el qual trobareu els hostals de Barcelona que compten amb unes bones valoracions per part d’anteriors clients. Si a més voleu conèixer altres hostals podeu optar per realitzar una cerca ràpida d’aquests a través del motor de cerca que us oferim, la qual cosa us permetrà comparar tots els que estiguin disponibles durant les dates seleccionades. Us recomanem que estigueu atents a les possibles ofertes d’aquests ja que moltes d’elles únicament estan disponibles durant un curt període de temps.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright