què comprar a Barcelona

Actualització 26 maig 2023

Barcelona és una ciutat magnífica per realitzar tota mena de compres, ja sigui en botigues dedicades a la venda de productes locals de Barcelona a la resta de Catalunya com a tota mena de botigues de marques internacionals que també ofereixen els seus productes als turistes que ens visiten amb botigues en els llocs més cèntrics de la ciutat.

Així doncs, en aquest apartat intentarem informar-vos sobre els diferents horaris comercials de les botigues de Barcelona, els tipus de productes que podreu comprar i els períodes de rebaixes, ideals per realitzar compres.

Horaris comercials a Barcelona

Segons el tipus de comerç del qual estem parlant així com de la zona de la ciutat en la qual es troba, els horaris comercials seran uns o altres. En línies generals i per les botigues que es trobin en punts cèntrics de la ciutat l’horari d’obertura d’aquestes és de dilluns a dissabte des de les 10:00h del matí fins a les 20:30h o 21:30h, depenent de la botiga.

Quasi totes les botigues ubicades en el centre de Barcelona no tanquen a l’hora de dinar. En el cas dels centres comercials o grans magatzems com El Corte Inglés, així com botigues de botigues de grans marques ubicades també en el centre de la ciutat, romanen obertes fins a les 22:00h de la nit.


Els diumenges i dies festius les botigues de Barcelona, incloses les del centre, tanquen, exceptuant bars, restaurants i locals en els quals prendre alguna cosa.

Tot i així podem trobar alguns llocs de la ciutat en els quals les botigues si que romanen obertes els diumenges i dies festius, com el complexe del Maremàgnum, al costat del port de la ciutat. També podrem veure algunes botigues obertes els diumenges en les zones del Born de Barcelona, tot i que no són la majoria.

Quins productes i articles comprar a Barcelona

El que molts turistes i visitants de la ciutat es pregunten és què comprar a Barcelona i on comprar-ho. Com que es tracte d’una gran ciutat, a Barcelona estan totes les grans marques de roba i complements nacionals i internacionals, les quals podreu trobar en diferents punts de la ciutat, com el propi centre, així com en els seus centres comercials (Maremàgnum, l’Illa Diagonal, Diagonal Mar, etc).

Període de rebaixes a Barcelona

Rebaixes d’estiu: del l’1 de juliol al 31 d’agost.

Rebaixes d’hivern: del 7 de gener al 28 de febrer.

* Comentar-vos que aquest és el màxim període de rebaixes així que no totes les botigues o comerços ofereixen productes rebaixats fins a l’últim dia.

Però tot plegat és un aspecte causat per la globalització, cosa que podem trobar tant a Barcelona com en tantes altres ciutats del món, així que si voleu comprar tant articles de roba i complements, com productes artesanals i gastronòmics propis de Barcelona i Catalunya, haureu d’anar a altres tipus de botigues i locals de la ciutat.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright