miradors de Barcelona

Actualització 26 ag. 2023

Poques coses hi ha més boniques que contemplar les increïbles vistes de la ciutat des d’algun dels miradors de Barcelona, ja sigui mentre prenem alguna cosa en algun local com el Mirablau o el Mirabé o bé mentre passegem pels Jardins Miramar, que es troben a Montjuïc, podent d’aquesta forma gaudir de Barcelona des d’una perspectiva totalment diferent.

pujar mirador Torre Glòries

Pujar al mirador de la Torre Glòries

Entrades

Vista panoràmica de 360º

Tiqets

Quan visiteu algun dels miradors de Barcelona us suggerim que tingueu en compte el moment del dia que més us agradi ja que les vistes canvien molt en funció de si és a plena llum del dia, durant la sortida del sol, la posta de sol o el capvespre.

Càmera de fotos o telèfon mòbil per a fotografiar les vistes

I si d’alguna cosa no us podeu oblidar quan aneu a algun dels miradors de Barcelona és d’una càmera fotogràfica per immortalitzar les vistes panoràmiques, de les quals de ben segur, voldreu guardar-ne algun record.

Si us resulta possible, el millor, sense dubte, es poder arribar a gaudir de cadascun dels miradors en tots aquests moments del dia per tal de poder gaudir dels diferents detalls propis de cadascun d’ells.

Miradors de Barcelona per gaudir de les millors vistes

A continuació us oferim un llistat d’alguns dels miradors de Barcelona que ofereixen millors panoràmiques de la ciutat així com la informació necessària perquè pugueu gaudir de cadascun d’ells de la millor forma possible, traient el màxim profit de les seves vistes.


Si coneixeu algun altre mirador o lloc de la ciutat des del qual existeixen unes bones vistes de Barcelona estarem encantats que ens ho comenteu perquè, en la mesura de les nostres possibilitats, ens acostem i posteriorment puguem escriure sobre ell.

Mapa dels miradors de Barcelona més espectaculars

Llistat dels millors miradors de la ciutat de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright