alquiler de bicis en Barcelona

Actualització 22 maig 2023

Si us agradaria recórrer Barcelona d’una forma ràpida i a més fer una mica d’exercici llogar una bicicleta esdevé una gran idea, la qual cosa us permetrà fer certes rutes amb bicicleta per conèixer d’una forma diferent la ciutat.

La millor època de l’any per fer “turisme” amb bicicleta per Barcelona és a la primavera, tardor i estiu, exceptuant els dies més calorosos en el quals anar amb bicicleta pot arribar a ser més un suplici que un plaer.

A l’hivern també és possible fer algunes visites per la ciutat amb bicicleta, tot i que sent sincers és l’època de l’any en la qual menys de gust ve fer-ho.

Quant costa el lloguer per anar amb bici pel teu compte?

El preu de lloguer de bicicletes a Barcelona no és car i us sortirà més econòmic, sempre parlant en proporció, quant més temps decidiu llogar la bicicleta.

TEMPSPREU
4 HORES10€
8 HORES13€
1 DIA16€
2 DIES26€
DIA ADDICIONAL8€

El preu variarà en funció de l’empresa on la llogueu així com del model de bicicleta que vulgueu, ja que tot i que moltes empreses només lloguen un tipus de bicicletes més orientades al passeig i al turista, d’altres disposen d’una gran varietat, amb tot tipus de models (bicicletes de passeig, mountanbikes, bicicletes de carretera, BMX, tricicles, tàndems, bicicletes elèctriques, etc.).


Com i on llogar una bicicleta a Barcelona

No tindreu cap problema en trobar no una, sinó moltes empreses dedicades al lloguer de bicicletes a Barcelona ja que l’excel·lent clima de la ciutat ens permet gaudir d’un passeig en bicicleta per Barcelona un gran nombre de dies a l’any.

Què necessiteu per llogar una bicicletta a Barcelona?

El més bàsic i fonamental per poder llogar una bici a Barcelona són les ganes d’anar amb bicicleta i de gaudir de la ciutat, ja que l’únic necessari, formalment parlant, és fer el pagament per avançat a més a més de deixar un dipòsit o fiança a convenir per cadascuna l’empresa de lloguer de bicicletes.

En els últims anys les millores en els carrils bici de la ciutat han estat substancials, tot i que encara queda molt per millorar ja que tant el nombre de carrils bici com la conscienciació dels conductors cap als ciclistes no està a l’alçada del d’altres ciutats amb més tradició ciclista.

Empreses que es dediquen al lloguer de bicicletes

biketoursbarcelona.com

barcelonetabikes.com

bicicletabarcelona.com

a-bike.es

mattia46.com

rentabikebarcelona.com

bikerentalbarcelona.com

bornbikebarcelona.com

Opció de llogar una bicicleta elèctrica

Diverses empreses de lloguer de bicicletes ofereixen la possibilitat de llogar també bicicletes elèctriques. Encara que el preu és una mica superior, optar per una bici elèctrica us permetrà realitzar el vostre recorregut amb menor esforç, fet que agrairan les persones menys acostumades a fer exercici físic.

I si voleu fer un tour guiat amb bici?

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright