Saló Ocupació Barcelona

Actualització 30 des. 2023

Estàs buscant treball o orientació laboral? Doncs bé, el Saló de l’Ocupació de Barcelona intenta donar una solució o resposta a totes aquelles persones que responguin de manera afirmativa a alguna d’aquestes dues preguntes.

Tota la informació sobre el Saló de l’Ocupació de Barcelona 2024?

Arribat a aquest punt, segurament t’estaràs preguntant quines oportunitats ofereix el Saló de l’Ocupació de Barcelona? i com pot ajudar?, ja sigui a trobar treball com a orientar a les persones que no saben cap a on dirigir la seva carrera professional.

És gràcies a una sèrie de propostes, diversificades però concretes, que el Saló de l’Ocupació ajuda cada any, ja sigui de manera directa o indirecta, a centenars de persones a trobar una sortida laboral satisfactòria a les seves exigències o necessitats. Es tracta d’una fórmula senzilla però que funciona. A continuació, te l’expliquem i detallem.

Saló Ocupació 2021

Dades edició 2024 Saló de l’Ocupació

Dates: pendent de confirmació.

Espais: Fira de Barcelona Recinte Montjuïc.

Horario: 9 i 10 de novembre de 09:30h a 19:00h i 11 de novembre fins a les 14:30h.

Preu: gratis (registre previ).

Barcelona Activa i Biz Barcelona

Biz Barcelona: Es tracta d’un esdeveniment que, aquest any 2024, se celebra en el mateix lloc i dates que el Saló de l’Ocupació de Barcelona i les seves activitats, també gratuïtes (es requereix reserva prèvia), es complementen perfectament.

Barcelona Activa: Segurament és una de les millors iniciatives que s’han creat a Barcelona. Ofereix multitud de cursos formatius i assessorament gratuït per a millorar les competències professionals així com per a afrontar reptes professionals.


Quines activitats es programen durant el Saló de l’Ocupació?

Entre les diferents activitats que conformen el programa del Saló de l’Ocupació, destaquen un servei d’assessorament, tallers pràctics, workshops, contacte directe amb empreses i una sèrie de propostes didàctiques i informatives.

Així doncs, gràcies a totes aquestes activitats, tant els futurs emprenedors que es trobin una mica perduts per a afrontar el difícil camí per a convertir-se en “autònoms d’èxit”, com els assalariats en situació de desocupació o a la recerca d’un canvi de rumb en la seva situació laboral, podran trobar idees, camins i, fins i tot, solucions per a afrontar de la millor manera possible els seus desitjos i anhels professionals.

Xarxes socials del Saló de l’Ocupació

facebook.com
twitter.com
youtube.com
instagram.com
linkedin.com

Mapa i com arribar al Saló de l’Ocupació de Barcelona

Metro
España (línies 1 i 3).

Autobús
Línies 13, 23, 46, 52, 65, 91, 79, 109, 150, 165, D20, H12, E70, E81 i E86.

Taxi

Cotxe o moto

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright