Biergarten Barcelona

Actualització 20 gen. 2022

La paraula alemanya “Biergarten” es pot traduir com “El jardí de la cervesa”. Dit això, si encara no heu tingut l’oportunitat de gaudir d’alguna de les passades edicions de Biergarten Barcelona, segurament no us resulti massa complicat intuir quin és el producte estrella d’aquest esdeveniment gastronòmic. Doncs sí, la cervesa.

Tot sobre la Biergarten del Poble Espanyol de Barcelona

Aquest any 2022 la Biergarten de Barcelona arriba a la seva 9ª edició. En aquesta festa de la cervesa és possible degustar tot tipus de cerveses, tant de barril com d’ampolla. Algunes d’aquestes cerveses són alemanyes tot i que també destaca la presència de cerveses locals i d’altres orígens. Per a accentuar l’ADN alemany d’aquest esdeveniment, les cerveses s’acompanyen amb una sèrie de menús en els quals cobra protagonisme la gastronomia germànica (frankfurt, picantwurst, bratwurst, bretzel, etc.).

Informació Biergarten Barcelona 2022

Biergarten Barcelona 2021

Dates: per confirmar.

Horaris: de 13:00h / 14:00h a 20:00h.

On?: plaça major del Poble Espanyol de Barcelona.

Preus entrada + menú: de 11€ a 17,50€.

Preus entrada + menú infantil: de 6,5€ a 7,50€.


Què comprenen les entrades a la Biergarten i com adquirilas?

Entrades solament online: a causa de la pandèmia de Coronavirus, l’aforament a la Biergarten està limitat i és indispensable realitzar la reserva online. És a dir, no es poden adquirir les entrades per a la Biergarten a les taquilles del Poble Espanyol de Barcelona. En el moment de fer la reserva de les entrades s’ha de triar un horari d’accés així com un dels diferents menús que s’ofereixen de cervesa + menjar. A vosaltres l’elecció final!

Visita al Poble Espanyol: amb l’entrada a la Biergarten està inclosa la visita a la resta del recinte del Poble Espanyol. Es pot accedir ja sigui abans de l’horari que s’hagi reservat per a la Biergarten, a té lloc en la plaça major del Poble Espanyol, com després.

Web oficial Biergarten: biergartenbcn.com.

Marques de cerveses presents en la Biergarten Barcelona

Com bé és sabut, en la varietat està el gust. Doncs bé, la Biergarten de Barcelona és segurament un fantàstic exemple d’això, sobretot si es parla del bon gust i sabor ;) . Així doncs, moltes marques de cerveses seran presents en l’edició d’aquest any 2022 de la Biergarten. I, per descomptat, ho faran amb tota mena de cerveses; de blat, negres, pilsener, lager… A continuació totes les cerveses que es podran degustar.

Barril

Frankziskaner

Hoegaarden

Leffe Blonde

Leffe Rouge

Founders all day IPA

Stella Artois

SM Magna

SM Selecta

Becks

Ampolla

Leffe Brune

Founders Centenial IPA

Founders Dirty Bartard

Founders Porter

SM Yakima Valley

Corona Extra

La Prohibida Sidra

Magna Roja 0,0

SM sin gluten

Mapa i com arribar a la Biergarten (Poble Espanyol)

Metro
Espanya (L1) i caminar uns 15 minuts.
Tren (RENFE i FGC)
Espanya (i caminar uns 15 minuts).
Autobusos
Línies 13, 150, L70 i autobús turístic. Altres línies una mica més llunyanes: 52, 79, 91, 109, D20 i H12.

Taxi (reserva online)

Cotxe

error: @ Contenido protegido por derechos de autor.