Parcs de Barcelona

Tot i que a simple vista no ho pugui semblar, a Barcelona existeixen un elevat nombre de parcs, ja siguin urbans, forestals, temàtics o històrics, sent molts d’ells de gran interès turístic. A més a més dels diferents atractius turístics que es troben en els parcs de Barcelona, com poden ser monuments i fins i tot museus, aquests ens ofereixen molt més amb grans espais verds en els quals descansar, desconnectar o passar una bona estona entre amics, miradors des dels quals poder observar la ciutat des d’un punt de vista diferent, espais per practicar certs esports, zones dedicades als nens, etc.

Escenaris a l’aire lliure

Però per si tot això fos poc, els parcs de Barcelona són en moltes ocasions els llocs en què, sobretot amb l’arribada del bon temps, es celebren tot tipus d’esdeveniments a l’aire lliure, sent l’excusa ideal perquè la gent surti de casa i gaudeixi de totes les activitats que es realitzen en ells.

Visitar els parcs més bonics de Barcelona

A continuació us oferim un llistat dels parcs de Barcelona que per uns motius o altres mereixen ser visitats, tant pels turistes de la ciutat com també pels seus habitants, que ja sigui per mandra o per manca de temps a vegades deixem d’apropar-nos a certs punts de la ciutat que pensem que coneixem però dels quals encara ens queda molt per descobrir.


  • 27
    Shares
Salamandra Gaudí Park Güell
El Park Güell, que sense cap mena de dubte és el parc més conegut de Barcelona, rep el nom del seu impulsor, Eusebi Güell. Com ja havia fet en...

Leer más »

Parc del Laberint d'Horta
Estem segurs de no equivocar-nos en expressar que el Parc del Laberint d'Horta és un dels parcs més bonics de Barcelona. En ell es troba el jardí...

Leer más »

✅ ARTICKET BCN