Festival de la Infància de Barcelona

Actualització 11 gen. 2024

El Festival de la Infància de Barcelona, conegut durant uns anys també com a “Ciutat dels Somnis” està dirigit fonamentalment a nens d’entre 4 i 12 anys. Es tracta d’un històric, multitudinari i esperat esdeveniment, tant pels propis nens com per les seves famílies que se celebra a final del mes de desembre, aprofitant les llargues vacances escolars que tenen lloc durant el període nadalenc.

Breu història del Festival de la Infància de Barcelona

La primera edició de l’aleshores denominat Festival de la Infància de Barcelona es remunta al mes de desembre de 1963 i es va celebrar a la Fira de Mostres de Montjuïc, actual Fira Barcelona Montjuïc.

El seu promotor i organitzador va ser la Campanya Benèfica de Ràdio Nacional d’Espanya a Barcelona i el seu objectiu va ser el mateix que encara avui es manté, unir el factor pedagògic amb el lúdic en un esdeveniment pensat per entretenir els nens en un moment màgic de l’any.

L’èxit d’aquella primera edició va ser indiscutible i això va propiciar que es tornés a celebrar l’any següent i així, amb les normals variacions i evolucions del mateix, s’ha anat fent cada Nadal de forma periòdica fins als nostres dies.

Tota la informació sobre el Festival de la Infància 2024

El Festival de la Infància de Barcelona se celebra en alguns pavellons de la Fira Barcelona Montjuïc. Encara que la seva temàtica principal segueix sent la mateixa que tenia el Festival de la Infància de Barcelona, és a dir, la de donar a conèixer, de forma amena, entretinguda, divertida i activa, algunes professions als més petits de la casa a més d’incloure informació i activitats esportives, en l’actualitat aquest enfocament es complementa amb una altra sèrie de propostes i espais temàtics que permeten diversificar i enriquir el programa del festival.


Dades edició 2024 Festival de la Infància

Dates: del finals de desembre (data per confirmar).
Horari matí (torn 1): de 10:00h a 15:00h.
Horari tarda (torn 2): de 16:00h a 21:00h (el dissabte 31 no hi ha torn de tarda).
On: Fira Barcelona – Montjuïc.
Preu: 8€ – 10€.

Entrades, activitats i espais del Festival de la Infància 2024

Espais destacats del Festival de la Infància

Pavelló esportiu
Parc de colors
Llibreria
Parc tecnològic
Taller mecànic
Espai urbà
La Plaça (activitats d’oci)
Rocòdrom
Fotografia
Atelier (art)
Lleteria i agricultura
Hostaleria i gastronomia

Mapa, plànol i com arribar al Festival de la Infància de Barcelona

plànol Festival Infància Barcelona

En transport públic

Metro: Espanya (L1 i L3).
Tren (FGC i RENFE): Espanya.
Autobús: línies 9, 13, 27, 37, 50, 65, 79, 91, 109, 150, D20, H12, V7 i autobús turístic.

En taxi (reserva online)

En vehicle privat

L’opció d’arribar en vehicle privat té el petit inconvenient d’haver de trobar una plaça d’aparcament. Es pot aparcar el cotxe al carrer (zona de pagament, a excepció del diumenge), tot i que durant les dates nadalenques i tenint en compte la gran afluència d’assistents al Festival de la Infància, resulta bastant complicat trobar un aparcament lliure.

A més a més, s’ha de tenir en compte el límit horari que existeix alhora d’aparcar a la zona de pagament (màxim 2 hores). Per aquest motiu, el més còmode és optar per aparcar directament en un pàrquing privat (també serveix si es va amb moto i es vol deixar-la en un lloc més segur), podent a més reservar online i de forma còmoda la vostra plaça.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright