Saló Nàutic Barcelona 2023

Actualització 17 oct. 2023

Tots els aficionats a la mar i les embarcacions estan d’enhorabona gràcies al retorn a la ciutat, després de dos anys d’absència, del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. I ho fa amb un grandíssim programa, ple de marques expositores, embarcacions i activitats.

A continuació trobaràs informació sobre totes elles, a més de la possibilitat de descarregar-te la guia del visitant al saló nàutic i de consultar l’agenda amb totes les activitats i l’enllaç per a comprar les entrades online.

Tota la informació sobre el Saló Nàutic de Barcelona 2024

Saló Nàutic de Barcelona

Dates, dades i informació útil

Dates: pendent de confirmació.

Horari: de 10:00h a 19:00h.

On: Port Vell (Moll de la Fusta / Moll d’Espanya).

Marques participants: 198.

Preu adult: 15€.

Preu especial: 8€ (estudiants, jubilats, família nombrosa…).

Entrada 5 dies: 30€ (exclusiva online).

Gratis: de 0 a 14 anys.

Expositors i embarcacions del Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Són gairebé 200 els expositors que seran presents en aquesta nova edició del Saló Nàutic Internacional i més de 100 les embarcacions que es podran veure. Per a poder consultar el llistat complet, tant de marques expositores com d’embarcacions, us suggerim que us descarregueu la guia del visitant que trobareu unes línies més a baix.


Activitats i propostes del Saló Naútico Internacional

Activitats de Vela

Gràcies a la Federació Catalana de Vela es realitzen diverses propostes relacionades amb aquesta pràctica esportiva. Així doncs, serà possible gaudir de sortides en grup en embarcacions de vela, assistir a diferents xerrades per a aprofundir en les característiques i coneixements del món de la vela, activitats infantils, etc.

Moll de la fusta

Marina Tradicional

Dins de Marina Tradicional, es programen un gran nombre d’activitats marines. Des d’exposicions variades centrades en el món marí, fins a la possibilitat de realitzar un passeig o batejos de mar, tallers de construcció de vaixells i nusos mariners, etc.

Moll de la fusta

Barcelona Paddle Race 2024

Si us ve de gust gaudir de la visió d’una prova de caiac, gràcies a la Paddle Race 2024 (per confirmar) ho podreu fer. Es realitzaran dos traçats diferents que recorreran part del litoral barceloní, amb finalització al port de Badalona.

Moll de la fusta
Per confirmar
De 12:00h a 14:00h

Nautic Tech International Forum

Aquest any 2024, i com una de les propostes ofertes dins del Saló Nàutic Internacional, se celebra la 6ª edició del Nautic Tech International Fòrum (per confirmar). Es tracta d’un espai en el qual es reuneixen algunes de les startups mundials més importants de la indústria nàutica.

Moll d’Espanya
Per confirmar

Agenda i guia del visitant del Saló Nàutic i llista d’expositors

Gràcies a la guia del visitant del Saló Nàutic es poden consultar tots els expositors que seran presents en el saló, les embarcacions s’exposaran i el pla detallat per veure on es programen les diferents activitats. També us animem a donar un cop d’ull a l’agenda amb les diferents activitats del programa del Saló Nàutic Internacional que podreu consultar al Web oficial (enllaç a continuació)

Venda d’entrades online per al Saló Nàutic


Mapa i com arribar al Saló Nàutic de Barcelona

En metro
Drassanes: (línia 3).
Barceloneta: (línia 4).

En autobús
Líneas: 59, 120, D20, H14 i V13.

Taxi

Cotxe o moto

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright