transport Barcelona

Actualització 05 juny 2023

Com a gran ciutat que és, Barcelona ens ofereix diferents mitjans de transport per a recorre-la i visitar-la de la millor manera possible i sempre segons els nostres interessos i necessitats. Des de irBarcelona, i sempre i quan es tracti d’una distància prudencial, recomanem descobrir la ciutat a peu, ja que d’aquesta forma podrem conèixer la vertadera Barcelona, la qual es desprèn de la fisonomia dels seus carrers, places, llocs històrics i per descomptat, el caliu de la seva gent.

Mitjans de transport a Barcelona

Per a les distàncies més llargues podem optar pels mitjans de transport públics (metro, autobús, tramvia, taxis, etc.), per alguns dels mitjans de transport enfocats al turisme, (com l’autobús turístic), o pel contrari llogar un vehicle privat.

El transport públic a Barcelona ofereix les millors garanties ja que disposa d’una xarxa suficientment àmplia, ràpida i eficaç per arribar tant als llocs més representatius i turístics de la ciutat com a altres llocs que puguin ser del vostre interès. Tot i això, si preferiu una mica més de llibertat en els vostres desplaçaments podreu optar pel transport privat.

De les diferents opcions en aquest sentit, segurament una de les millors sigui la d’optar per llogar una moto, un dels mitjans de transport més utilitzats pels Barcelonins i del qual podrem gaudir gràcies a les diferents empreses que es dediquen al negoci.


Si us animeu, també us recomanem optar per llogar una bicicleta o uns patins en línia, el que us permetrà fer una mica d’esport mentre gaudiu dels bonics escenaris i paisatges que ens ofereix Barcelona.

Pel contrari, llogar un cotxe per recórrer Barcelona no es gens recomanable, ja que el tràfic i els problemes d’aparcaments així ho desaconsellen. Això si, si volem fer algunes escapades des de Barcelona, el lloguer d’un cotxe és una excel·lent opció ja que d’aquesta forma disposarem d’una major mobilitat i llibertat d’acció i horaris.

Diferents mitjans de transport per moure’s per Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright