pensions Barcelona

Actualització 01 jul. 2020

Les pensions de Barcelona són una de les millors opcions d’allotjament si no voleu gastar-vos molts diners durant la vostra estada a la ciutat, resultant bastant més barates que altres allotjaments com poden ser els hotels o apartaments turístics.

Una pensió no deixa de ser un hostal, tot i que el fet de denominar-se pensió i no hostal és perquè disposa d’un número menor de 10 habitacions, podent allotjar a menys de 20 clients. Tot i així les grans similituds entre les característiques dels hostals i pensions fa que en moltes ocasions es faci referència a una pensió quan en realitat es tracte d’un hostal, o a l’inrevés.

A Barcelona trobareu pensions en vàries zones tot i que la majoria d’elles es concentren en el centre de la ciutat, en barris com El Raval, La Barceloneta, El Gótic i Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, tots ells pertanyents al districte de Ciutat Vella, cosa que ens permet estar a pocs passos de diversos punts d’interès turístic de la ciutat.

Pensions de Barcelona recomenades

Si voleu optar per reservar una pensió a Barcelona us hem seleccionat algunes de les més demandades i valorades pels clients. Si pel contrari voleu localitzar totes les pensions que estiguin disponibles durant els dies que passeu a Barcelona ho podreu fer des del motor de cerca que us incloem.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright