Llums de Sant Pau llums Nadal

Actualització 08 abr. 2024

Aquest any 2024 torna la màgia del Nadal al recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona amb l’esdeveniment Llums de Sant Pau, el Christmas Garden (jardí de Nadal) de la ciutat.

Venda d’entrades per a Llums de Sant Pau 2024

Llums de Sant Pau


Data i venda online pendent de confirmació

Es tracta de la tercera edició d’un esdeveniment nadalenc que va néixer com un espectacle de llums de Nadal i que gràcies al seu enorme èxit ha anat creixent i madurant fins a convertir-se en un escenari imprescindible al qual acudir per a gaudir en família, amb amics o en parella del Nadal a Barcelona.

Tota la informació sobre el show lumínic nadalenc de Llums de Sant Pau

Llums de Sant Pau s’engloba dins dels Christmas Garden, en català jardins de Nadal, que se celebren en diverses ciutats d’Europa amb molt d’èxit des de fa diversos anys i que té al Recinte Modernista de Sant Pau com al seu únic representant a Espanya.

On comprar les entrades per a Llums de Sant Pau, quant costa i què inclou?

Les entrades per a l’espectacle nadalenc de Llums de Sant Pau es poden comprar online a través d’AQUEST ENLLAÇ o del bloc destacat que trobareu més amunt. També és possible comprar les entrades en les taquilles, però és millor optar per reservar les entrades a través d’internet anticipadament per a evitar el tan temut aforament complet.

Una pista de gel serà la novetat d’aquesta nova edició

Doncs sí, segurament el toc màgic que li faltava a Llums de Sant Pau per a fer d’ell un escenari únic i immillorable per a celebrar el Nadal a Barcelona, era una pista de gel. Doncs bé, durant l’edició 2024 / 2025, estarà disponible.

Preu: 5€. Per a poder patinar en la pista de gel s’haurà de pagar un preu extra de 5€. En el preu està inclòs el lloguer dels patins. Es podrà adquirir en línia durant el procés de compra o bé in situ el dia de la visita.

Durada: 20 minuts. Es tindrà dret a 20 minutos de patinatge a la pista de gel.

Guants necessaris. Per motius de seguretat, és necessari portar amb si uns guants. En el cas que no es tinguin o s’oblidin, es podran adquirir al costat de la pista de gel.

Si us esteu preguntant si val la pena comprar les entrades online en lloc de fer-ho en les taquilles, la veritat és que sí. No perquè s’estalviï diners amb el preu de les entrades, però sí perquè en realitzar-lo d’aquesta manera us assegureu que no s’hagin esgotat les entrades per al dia i franja horària en el qual tingueu pensat assistir. Cal no oblidar que en l’edició de l’any passat van assistir unes 400.000 persones.

Recorregut i plànol de Llums de Sant Pau

El recorregut del show lumínic de Llums de Sant Pau es divideix en diversos punts. La majoria d’ells es troben a l’aire lliure mentre que uns altres estan a l’interior d’algun dels pavellons del Recinte Modernista de Sant Pau.

A continuació, us oferim el pla amb tots els punts d’interès que comprenen el recorregut de Llums de Sant Pau d’aquesta edició 2024 / 2025.

Plànol Llums de Sant Pau

L’accés a Llums de Sant Pau es realitza en intervals de 30 minuts, per la qual cosa és imprescindible ser puntuals i accedir en l’interval de temps indicat en la vostra entrada.

Quan se celebra Llums de Sant Pau?

El Christmas Garden Llums de Sant Pau se celebra des del XX de novembre de 2024 fins al XX de gener de 2025.

En tractar-se en la seva major part d’un espectacle de llums de Nadal i per permetre que es puguin continuar realitzant les visites culturals al complex del Recinte Modernista de Sant Pau, l’horari d’obertura de Llums de Sant Pau és de 18:00h a 23:00h (des del 5 de desembre al 7 de gener l’horari d’obertura s’avança a les 17:30h), encara que l’últim horari d’accés és a les 21:30h.

Quant costen les entrades per a LLum de Sant Pau?

TIPUS D’ENTRADAPREU GENERALMENORS 18 I MÉS GRANS DE 65
* De dilluns a dijous12€10€
De divendres a diumenge15€13€
Festius i vigílies de festius15€13€
** Dates especials16€14€
Extra pista de gel5€5€

Gratis per als menors de 36 mesos.

* A excepció dels dies festius, vespra de festius, dates especials i des del 22/12/2024 al 07/01/2025.

** Les dates especials són el 25 i 26 de desembre i l’1 i 6 de gener.

Mapa i com arribar al recinte i Modernista de Sant Pau?

Metro
Sant Pau-Dos de Maig: (línia 5).
Autobús
Diurno: línies 19, 47, 117, 192, D50, H8 i V23.
Nocturno: línies N0, N1 i N4.

Taxi

Cotxe o moto

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright