Cursa dels Nassos Barcelona

Actualització 11 gen. 2024

La Cursa dels Nassos és la tradicional carrera que s’organitza cada 31 de desembre. En conseqüència, es pot dir que es tracta de la Sant Silvestre de Barcelona. La seva distància de 10 Km fa que sigui una carrera oberta i apta per a gairebé tothom (solament majors de 13 anys). Per a afrontar-la, és necessari posar moltes ganes, alegria i, per descomptat, una bona resistència al fred.

Informació sobre la Cursa dels Nassos de Barcelona 2024

Moltes vegades es comenta que les tradicions, ja siguin les de Nadal com d’altres, s’estan perdent. Segurament en molts casos és cert però pel que fa a la Cursa dels Nassos, afortunadament no ho és.

Així doncs, cada any un gran nombre de corredors, tant atletes professionals com persones de tota mena i condició física, s’animen a participar en la carrera nadalenca que recorre els carrers de Barcelona. I tu? T’animes a córrer la Cursa dels Nassos d’aquest any? ;). Si és així, a continuació tens tota la informació sobre l’edició 2024 de la tradicional carrera nadalenca.

Dades Cursa Nassos Barcelona 2024

Cursa dels Nassos de Barcelona

Dates: 31 desembre 2024.

Horari: 17:15h.

Sortida: c/ Selva de Mar (alçada pl. Ramon Calsina).

Arribada: c/ Selva de Mar (alçada pl. Ramon Calsina).

Distància: 10 Km.

Precio inscripción: 16€ / 18€ (opció lloguer xip).

Inscripció a la Cursa dels Nassos de Barcelona 2024

T’estàs preguntant com inscriure’t a la Cursa dels Nassos d’enguany? Doncs és molt fàcil. Només cal accedir al Web oficial de la cursa, emplenar totes les dades del formulari d’inscripció i seguir pas a pas les indicacions. Després de procedir amb el pagament rebràs la confirmació de la teva inscipción.


Poden córrer la Cursa dels Nassos els menors de 18 anys?

Sí, els menors de 18 anys poden córrer la Cursa dels Nassos, encara que per fer-ho han de tenir, almenys, 14 anys i disposar del consentiment d’un adult (pare / mare o tutor).

Quines coses s’inclouen amb la inscripció a la carrera?

Els corredors inscrits en la Cursa dels Nassos 2024 reben una samarreta Adidas i, en la zona d’avituallament a la qual s’accedeix després de finalitzar la carrera, una bossa amb alguns productes dels patrocinadors.

On i quan es recull el dorsal i el xip?

En el moment de la inscripció a la cursa s’ha de triar una franja horària (matí o tarda) i lloc de recollida per a anar a buscar el dorsal i el xip (sempre que s’hagi sol·licitat durant el procés de reserva)

27, 28, 29 i 30 de desembre de 10:00h a 20:00h
31 de desembre de 10:00h a 24:00h
Tenda Adidas Passeig de Gràcia, 3.
Tenda Adidas El Corte Inglés (Portal de l’Àngel)

Mapa del recorregut de la Cursa dels Nassos de Barcelona

Inici i arribada: c/ Selva de Mar (alçada pl. Ramon Calsina)

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright