All Those Food Market Barcelona

Actualització 26 oct. 2023

Segurament All Those Food Market és un dels més seriosos exponents de pop up markets de Barcelona on trobar la millor artesania local d’emprenedors en diferents àmbits i sectors.

D’aquest mercat, solen celebrar-se un parell d’edicions a l’any i gràcies a la seva avalada experiència i arrelament a la ciutat després de més de 10 anys entre nosaltres és, sens dubte, un dels preferits per tots els amants d’aquesta mena d’esdeveniments.

Tota la informació sobre All Those Food Market de novembre de 2023

L’edició de tardor de 2023 d’All Those Food Market se celebrarà, com és habitual, durant un cap de setmana de novembre al costat del Teatre Nacional de Catalunya. La qualitat de l’esdeveniment està més que demostrada, no per això en la seva última edició van ser més de 20.000 persones les que van assistir al Pop Up Market.

Què es pot comprar i trobar al mercat All Those Food Market?

Els grans protagonistes de cada edició de All Those Food Market són l’artesania local i sostenible, amb la presència d’uns 60 projectes d’emprenedors locals que mostraran i vendran les seves propostes al vestíbul del Nacional de Catalunya, obra de l’arquitecte barceloní Ricardo Bofill.

All Those Food Market també ideal per a les famílies

All Those Food Market és un pla ideal per a tothom i els organitzadors del mercat han pensat també en les famílies. Per a això s’oferirà un espai chill out amb jocs i activitats pensades per als més petits.

Així doncs, d’aquesta manera ells també podran participar d’un mode actiu, en el qual segurament és una de les seves primeres experiències en un pop up market.

La qualitat no solament serà present en el tipus d’articles d’artesania local oferts pels diferents participants en el mercat ambulant sinó que, per descomptat, també ho estarà en l’oferta gastronòmica i musical. D’aquesta manera, serà possible, entre altres coses, participar en tallers gastronòmics saludables, consumir cerveses artesanals i vins de diversos productors de renom i tot tipus de delicatessen culinàries.


Tots els ingredients artífexs de l’èxit de All Those Food Market; la millor artesania local, bunena gastronomia, tallers, música, experiència i professionalitat, fan que el bon ambient durant el cap de setmana que dura el mercat ambulant sigui una constant i resulti ser una de les propostes més atractives per a tots aquells que vulguin passar un dissabte o diumenge diferent.

Breu història de All Those Food Market

La primera edició de All Those Food Market va tenir lloc el 20 de desembre de 2014 en un magnífic escenari, en l’edifici històric de la Universitat de Barcelona i de llarg a llarg del seu meravellós jardí.

L’objectiu amb el qual es va idear i que encara avui dia continua vigent, era el donar visibilitat als emprenedors artesans locals perquè poguessin mostrar les seves creacions a un públic objectiu i en un ambient divers.

On se celebra All Those Food Market? Mapa i com arribar

Metro
Glòries: (línia 1).
Tramvia (Tram)
Glòries: T4, T5 i T6.
Autobús
Diürn: línies 6, 7, B25, H12, V21 i V23.
Nocturn: línies N0, N2, N7 i N11.

Taxi

Cotxe o moto

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright