All Those Food Market Barcelona

Actualització 27 abr. 2024

Segurament All Those Food Market és un dels més seriosos exponents de pop up markets de Barcelona on trobar la millor artesania local d’emprenedors en diferents àmbits i sectors.

D’aquest mercat, solen celebrar-se un parell d’edicions a l’any i gràcies a la seva avalada experiència i arrelament a la ciutat després de més de 10 anys entre nosaltres és, sens dubte, un dels preferits per tots els amants d’aquesta mena d’esdeveniments.

Tota la informació sobre All Those Food Market 2024

L’edició de primavera de All Those Food Market se sol fer durant un cap de setmana del mes d’abril, mentre que l’edició de tardor – primavera se celebra al llarg d’un cap de setmana del mes de novembre. La qualitat de l’esdeveniment està més que demostrada, no per això en la seva última edició van ser més de 20.000 persones les que van assistir al Pop Up Market.

All Those Food Market edició primavera 2024

All Those Food Market primavera 2024

Dades d’interès

Dates: dissabte 20 i diumenge 21 d’abril de 2024.

Dissabte: d’11:00h a 22:30h.

Diumenge: d’11:00h a 20:00h.

On: Moll de la Fusta (Port Vell).

Preu: 6€ | 8,5€.

Gratis: menors de 12 años.

Compra la teva entrada online per All Those Food Market


All Those Food Market edició tardor – hivern 2024

All Those Food Market

Dades d’interès

Dates: novembre (data pendent de confirmació).

Dissabte: d’11:00h a 22:00h.

Diumenge: d’11:00h a 20:00h.

Dónde: Teatre Nacional de Catalunya (pl. de les Arts, 1, Barcelona).

Preu: 6€.

Gratis: menores de 12 años.

Què es pot comprar i trobar al mercat All Those Food Market?

Els grans protagonistes de cada edició de All Those Food Market són l’artesania local i sostenible, amb la presència d’uns 60 projectes d’emprenedors locals que mostraran i vendran les seves propostes al vestíbul del Nacional de Catalunya, obra de l’arquitecte barceloní Ricardo Bofill.

All Those Food Market també ideal per a les famílies

All Those Food Market és un pla ideal per a tothom i els organitzadors del mercat han pensat també en les famílies. Per a això s’oferirà un espai chill out amb jocs i activitats pensades per als més petits.

Així doncs, d’aquesta manera ells també podran participar d’un mode actiu, en el qual segurament és una de les seves primeres experiències en un pop up market.

La qualitat no solament serà present en el tipus d’articles d’artesania local oferts pels diferents participants en el mercat ambulant sinó que, per descomptat, també ho estarà en l’oferta gastronòmica i musical. D’aquesta manera, serà possible, entre altres coses, participar en tallers gastronòmics saludables, consumir cerveses artesanals i vins de diversos productors de renom i tot tipus de delicatessen culinàries.


Tots els ingredients artífexs de l’èxit de All Those Food Market; la millor artesania local, bunena gastronomia, tallers, música, experiència i professionalitat, fan que el bon ambient durant el cap de setmana que dura el mercat ambulant sigui una constant i resulti ser una de les propostes més atractives per a tots aquells que vulguin passar un dissabte o diumenge diferent.

Breu història de All Those Food Market

La primera edició de All Those Food Market va tenir lloc el 20 de desembre de 2014 en un magnífic escenari, en l’edifici històric de la Universitat de Barcelona i de llarg a llarg del seu meravellós jardí.

L’objectiu amb el qual es va idear i que encara avui dia continua vigent, era el donar visibilitat als emprenedors artesans locals perquè poguessin mostrar les seves creacions a un públic objectiu i en un ambient divers.

On se celebra All Those Food Market? Mapa i com arribar

Metro
Drassanes: (línia 3).
Barceloneta: (línia 4).
Autobús
Diürn: línies 59, D20, H4 i V13.
Nocturn: línies N0, N6 i N9.

Taxi

Cotxe o moto

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright