com arribar a Barcelona des de...

Com a ciutat important que és, Barcelona es troba molt ben comunicada, tant a nivell nacional com internacional. Així que si la pregunta que us feu és Com arribar a Barcelona?, aquesta tindrà, segons el vostre punt d’origen o preferències, diferents possibilitats. El nostre objectiu és el de oferir informació detallada per facilitar-vos la vostra elecció i donar resposta a les vostres preguntes i dubtes.

Arribar al centre de Barcelona des de l’aeroport

En el cas de viatjar a o des de Barcelona amb avió, és important conèixer totes les possibilitats de transport des de l’aeroport fins al centre de la ciutat. Per aquest motiu, a continuació, us oferim informació detallada per arribar a Barcelona des de l’Aeroport de Barcelona – El Prat, des de l’Aeroport de Girona – Costa Brava i des de l’Aeroport de Reus.

Centre Barcelona des de Aeroport El Prat

Des de l’Aeroport de Barcelona El Prat

+ Info

Properament

irBarcelona

Centre Barcelona des de Aeroport Girona - Costa Brava

Des de l’Aeroport de Girona Costa Brava

+ Info

Properament

irBarcelona

Centre Barcelona des de Aeroport Reus

Des de l’Aeroport de Reus

+ Info

Properament

irBarcelona

Formes d’arribar a Barcelona des de fora de Catalunya

Per mar amb creuer o ferry, per aire amb l’avió, per carretera amb el cotxe o amb moto així com amb tren. De totes aquestes opcions només haureu d’escollir la que més us agradi o la que us vagi millor per arribar a Barcelona.


Barcelona per carretera
Barcelona està connectada amb varies ciutats de Barcelona gràcies a la xarxa de carreteres de l’Estat i de Catalunya que permeten arribar a...

Leer más »

Vols des de Barcelona
Gràcies a la gran oferta actual, a causa sobretot a la competència entre el gran nombre de companyies aèries que operen a Barcelona, els preus...

Leer más »

✅ ARTICKET BCN