teatres de Barcelona

Tot i que potser en aquest aspecte Barcelona no es pugui comparar amb altres capitals europees, com per exemple Londres, es tracta d’una ciutat on la cultura del teatre es troba molt assentada. A les habituals obres de teatre de gèneres tant diversos com la comèdia o el misteri en els últims temps s’han afegit els cada vegada més nombrosos espectacles de monòlegs i els, molt de moda, musicals. El gènere del musical s’ha convertit en una constant en els teatres de Barcelona, sent habitual que coincideixin en cartell musicals de gran èxit comercial.

Espectacles de màgia i altres esdeveniments

A més de les representacions d’obres de teatre de tota mena, en moltes ocasions els teatres de Barcelona alberguen un altre tipus d’esdeveniments, entre els que hi destaquen els espectacles de màgia, de gran acceptació a la ciutat i on, amb una mica de sort, es pot veure l’actuació de grans mags (Juán Tamariz, Mag Lari, El Mago Pog, etc.)

Teatres destacats de Barcelona

Malgrat que, desgraciadament, en els últims anys alguns teatres històrics de Barcelona han tancat les seves portes però, per fortuna, Barcelona segueix comptant amb moltes sales de teatre en ple funcionament, algunes d’elles de gran valor arquitectònic i històric com el famós Teatre del Liceu. Alguns dels teatres més importants de la ciutat es troben en l’Avinguda del Paral·lel, coneguda per ser l’epicentre de l’oci i de l’espectacle a Barcelona des de finals del segle XIX i que encara avui, tot i que en menor mesura, segueix tenint una gran importància en el sector.


Mapa que mostra els teatres més importants de Barcelona

  • 48
    Shares

✅ ARTICKET BCN