teatres de Barcelona

Actualització 03 juny 2023

Tot i que potser en aquest aspecte Barcelona no es pugui comparar amb altres capitals europees, com per exemple Londres, es tracta d’una ciutat on la cultura del teatre es troba molt assentada.

Espectacles de màgia i altres esdeveniments

A més de les representacions d’obres de teatre de tota mena, en moltes ocasions els teatres de Barcelona alberguen un altre tipus d’esdeveniments, entre els que hi destaquen els espectacles de màgia, de gran acceptació a la ciutat i on, amb una mica de sort, es pot veure l’actuació de grans mags (Juán Tamariz, Mag Lari, El Mago Pog, etc.)

A les habituals obres de teatre de gèneres tant diversos com la comèdia o el misteri en els últims temps s’han afegit els cada vegada més nombrosos espectacles de monòlegs i els, molt de moda, musicals. El gènere del musical s’ha convertit en una constant en els teatres de Barcelona, sent habitual que coincideixin en cartell musicals de gran èxit comercial.

Informació sobre els teatres de Barcelona més importants i destacats

Malgrat que, desgraciadament, en els últims anys alguns teatres històrics de Barcelona han tancat les seves portes, afortunadament, Barcelona segueix comptant amb moltes sales de teatre en ple funcionament. Algunes d’elles e gran valor arquitectònic i històric, com el famós Teatre del Liceu.


Alguns dels teatres més importants de la ciutat es troben en l’Avinguda del Paral·lel, coneguda per ser l’epicentre de l’oci i de l’espectacle a Barcelona des de finals del segle XIX. Aquesta avinguda, tot i que en menor mesura, segueix tenint una gran importància en el sector teatral de la ciutat.

Mapa que mostra els teatres més importants de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright