museus de Barcelona i fundacions

Actualització 26 ag. 2023

Barcelona és una de les ciutats del món que més museus i de major reconeixement té, podent trobar des de museus d’art, alguns d’ells tant coneguts com el Museu Picasso o el Museu de la Fundació Joan Miró, fins a museus d’història, com el Museu d’història de Barcelona (MUHBA), a d’altres més originals i desconeguts fins i tot per a gran part de la ciutadania de Barcelona, com per exemple el Museu del Perfum.

Visites a les Cases Museu de Barcelona

Cases Museu a Barcelona

Si voleu aprofundir en la història de Barcelona, us recomanem visitar alguna de les cases museu de la ciutat. Algunes són molt importants i autèntiques icones de la ciutat.

No obstant això, hi ha moltes altres que, malgrat ser una mica desconegudes, la seva visita ens ofereix una meravellosa experiència en la qual, a través de la història d’alguna família noble o burgesa, d’una casa gremial o d’alguna antiga institució pública, es descobreix una part de la rica i interessant història de la ciutat.

En molts casos aquestes visites són guiades, per la qual cosa resulten encara més interessants. Us animeu a visitar alguna d’aquestes cases museu de Barcelona?

Museus de Barcelona més interessants per visitar

La majoria de museus de Barcelona, a diferència del que pot succeir en altres ciutats, són de pagament tot i que alguns d’ells, quasi tots de propietat municipal, són gratuïts l’últim diumenge de mes o tots els diumenges si s’entra a partir de les 15:00h.

Altra possibilitat per gaudir de descomptes a l’hora d’accedir als museus i fundacions de Barcelona és comprar la molt interessant passaport ArticketBCN, que inclou l’accés a 6 museus i fundacions d’art de Barcelona.

comprar Articket BCN

Passaport Articket BCN

Comprar

Accés directe a 6 museus i fundacions d’art de Barcelona

Museu Picasso, Fundació Joan Miró, MNAC, Fundació Tàpies, MACBA i CCCB

Tiqets

Com hem comentat anteriorment existeixen molts museus a Barcelona, nombre que acostuma a anar augmentant any rere any, amb novetats tant curioses com per exemple la de la Galeria – Museu de les Il·lusions.


D’entre tots ells us oferim una informació més detallada sobre alguns dels més destacats, ja sigui per la seva clara importància com pel fet que, segons la nostra modesta opinió, poden resultar curiosos o aportar quelcom nou i diferent al panorama museístic de la ciutat.

Mapa del museus de Barcelona més importants


Mapa de Barcelona

Llistat i informació de tots els museus de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright