museus de Barcelona

Actualització 21 abr. 2020

Barcelona és una de les ciutats del món que més museus i de major reconeixement té, podent trobar des de museus d’art, alguns d’ells tant coneguts com el Museu Picasso o el Museu de la Fundació Joan Miró, fins a museus d’història, com el Museu d’història de Barcelona (MUHBA), a d’altres més originals i desconeguts fins i tot per a gran part de la ciutadania de Barcelona, com per exemple el Museu del Perfum.

La majoria de museus de Barcelona, a diferència del que pot succeir en altres ciutats, són de pagament tot i que alguns d’ells, quasi tots de propietat municipal, són gratuïts l’últim diumenge de mes o tots els diumenges si s’entra a partir de les 15:00h. Una altra possibilitat per gaudir de descomptes és comprar la Barcelona Card, una targeta que inclou la visita a diversos museus així com descomptes en molts més.

Museus de Barcelona més interessants per visitar

Com hem comentat anteriorment existeixen molts museus a Barcelona, nombre que acostuma a anar augmentant any rere any, amb novetats tant curioses com per exemple la del Museu de les Il·lusions. D’entre tots ells us oferim una informació més detallada sobre alguns dels més destacats, ja sigui per la seva clara importància com pel fet que, segons la nostra modesta opinió, poden resultar curiosos o aportar quelcom nou i diferent al panorama museístic de la ciutat.

Mapa del museus de Barcelona


Veure Museus de Barcelona en un mapa més gran