guesthouses Barcelona

Actualització 30 juny 2020

Si viatgem a Barcelona amb un petit grup d’amics, o fins i tot si únicament som dues persones, i a més de disposar de certa intimitat volem gaudir d’unes vacances en les quals puguem conèixer a gent de diferents països i relacionar-nos amb ells durant la nostra estada, les guest houses són una de les millors opcions.

Depenent del país en el qual us trobeu és possible que les guest houses tinguin unes o altres característiques, sent en varies ocasions molt semblants a les dels Bed and Breakfast o fins i tot a les d’alguns hostals. Normalment les guest houses són cases o apartaments en els quals s’ofereix una habitació privada però la resta de sales com el lavabo, la cuina o la sala d’estar són compartides amb la resta de persones allotjades.

Reserva la teva Guest House a Barcelona

Des del motor de cerca que incloem a continuació podreu localitzar les guest houses de Barcelona que estiguin disponibles durant les dates de les vostres vacances. Posteriorment només us quedarà comparar entre totes les opcions que es mostrin i escollir la que més us agradi.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright