creueres a i des de Barcelona

Actualització 07 març 2022

Els viatges amb creuers ens permeten gaudir de grans comoditats durant el temps durant el qual el creuer navega d’una ciutat a una altra, piscina, jacuzzi, botigues, centres de bellesa, etc. Pels aficionats als creuers, un dels destins turístics del Mediterrani més desitjats és, sense dubte, Barcelona.

Si és cert que el temps destinat a visitar una ciutat quan es viatja amb creuer és més aviat escàs, el fet que a Barcelona el creuer ens deixi a escassos metres del que és el carrer més transitat de la ciutat, La Rambla, i a molt poca distància d’alguns dels punts turístics més atractius i interessants és un aspecte que fa que Barcelona, malgrat disposar de poc temps per conèixer la gran majoria d’encants que ens ofereix Barcelona, sigui una de les ciutats ideals per visitar durant un viatge en creuer.

Reserva el teu creuer al millor preu amb “Solo Cruceros”


Companyies de creuers a i des de Barcelona

La importància de la ciutat de Barcelona fa que a més de ser una visita obligada de les companyies més importants que organitzen creuers pel Mediterrani sigui, en moltes de les ocasions, la ciutat escollida des de la qual salpar el creuer.

Els viatges amb creuers que tenen escala a Barcelona tenen una duració que pot oscil·lar entre els 4 i els 15 dies, depenent del nombre de ciutats i països que visitin. Respecte el temps d’escala a Barcelona d’un creuer aquest acostuma a ser d’un dia o en ocasions d’una nit i dos dies.


Els països que s’acostumen a visitar amb els creuers que surten des de Barcelona són: França (Toulon, Villefranche, Cannes), Itàlia (Nàpols, Gènova, Civitavecchia – Roma, Livorno, Venècia, Cagliari, Capri), Portugal (Lisboa), Marroc (Casablanca), Turquia (Estambul, Izmir), Grècia (Santorini, Mykonos, Corfu), Tunísia (La Goulette) i Croàcia (Dubrovnik, Split).

Llistat de companyies de creuers des de Barcelona o amb escala a la ciutat

Pullmantur
Ibero Cruceros
MSC Cruceros
Norwegian Cruise Line
Royal Caribbean
Costa Cruceros

Reserva i preus dels creuers

La idea preconcebuda que té molta gent que viatjar amb creuer és car no sempre és certa, tot i així cal reconèixer que no acostumen a ser barats. Depenent de la duració del creuer, el tipus de camarot que reservem (interior, interior superior, exterior, exterior superior…), així com les dates del mateix, el preu serà un o altre. Una bona opció, sempre que les nostres vacances ens ho permetin, és realitzar el viatge amb creuer evitant la temporada alta, amb la qual cosa l’estalvi del preu del creuer serà significatiu, podent beneficiar-nos de descomptes de fins el 40% o fins i tot d’ofertes de 2×1.

Terminals de creuers

Moltes vegades la pregunta que es fan els usuaris dels creuers és on els deixarà el creuer a la seva arribada al port i si la distància fins a la ciutat serà massa elevada com per poder tenir el temps necessari per visitar la ciutat. A Barcelona aquest és un aspecte que no serà en absolut un problema pels turistes que arribin amb creuer a Barcelona, ja que les terminals es troben molt a prop del centre de la ciutat i estan molt ben comunicades.

Les diferents terminals de creuers del port de Barcelona permeten absorbir el creixent nombre de creuers que surten des de Barcelona o fan escala a la ciutat. El fet d’haver-ne tantes, totes les terminals de creuers no es troben exactament en el mateix lloc tot i que totes i cadascuna d’elles es troben perfectament comunicades. Les que es localitzen en el World Trade Center (Terminal Sur, Nord i Est) estan a menys de 500 metres del transport públic de la ciutat, i a una distància similar a la de la Plaça de Colon i del final de La Rambla de Barcelona. Per les terminals una mica més allunyades (les terminals A, B, C i D) existeix un servei d’autobús llançadora que trasllada els usuaris dels creuers fins a la Plaça de Colon.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor.