Baum Fest Barcelona

Actualització 16 oct. 2023

El Baum Fest o Baum Festival Barcelona és una de les cites més importants de l’any per a tots els amants de l’art i la cultura urbana de la ciutat. En ell s’engloben algunes de les disciplines, arts i propostes més significatiuves del’“Art & Urban Movement”.

És per aquest motiu que, segurament, és bastant correcte definir al Baum Fest Barcelona com un gran festival format per petits festivals temàtics, en els quals destaquen els tatuatges, el break dance, els esports extrems, i les motos modificades i el nexe d’unió dels quals és la seva relació amb la cultura i l’art urbà.

Tot sobre el Baum Fest Barcelona 2024

Aquest any 2024, i com sol ser norma en el festival, el Baum Fest Barcelona arriba carregat de nombroses i atractives activitats de les quals a continuació llistarem les més interessants.

Què ens espera en el Baum Fest Barcelona 2024?

Tattoo Expo Barcelona

Sense cap dubte, un dels màxims atractius del Baum Fest és el Tattoo Expo, que aquest any 2024 celebra els seus 28 anys d’existència i la seva edició número 26. D’igual manera que s’ha donat en els últims anys, el Tattoo Expo 2024 s’emmarca dins de la celebració del Baum Fest Barcelona. Per descomptat, assistiran alguns dels tatuadors més importants del sector, per la qual cosa tots els aficionats al món del tatuatge teniu una cita imprescindible.


Break Dance

El Break Dance tindrà un paper molt rellevant dins del Baum Fest, incloent diverses competicions en diferents categories (1vs1 Kids Battle, 1vs1 Júnior Battle i 1vs1 Adult Pro Battle), sent fins i tot una d’elles puntuable per al campionat d’Espanya de Break Dance.

Esports Extrems

Segurament molts dels aficionats a l’Extreme Barcelona també us animareu a assistir al Baum Fest gràcies al protagonisme que tenen els esports extrems durant el festival. Bona prova d’això és la disputa d’apassionants competicions de Skate, Inline i Money For Trick de BMX en diferents modalitats (street i/o park).

Bike Show: art sobre rodes

Si us agraden les motos i, sobretot, l’art de modificar-les i decorar-les al més pur estil urbà, gaudireu amb la zona reservada al “Bike Show: art sobre rodes”. Hi haurà un espai dedicat als pintors. Uns artistas que són autors d’autèntiques obres d’art dins d’aquest món. També seran presents diversos expositors del sector i el colofó final serà la competició, en diverses categories (Freestyle, OEM Modified, Retro Modified, Cafe Racer i Scrambler), de constructors de motos modificades.

Seminaris i Master Class

Alguns dels millors professionals de les diferents disciplines i arts presents en el Baum Fest organitzan seminaris i màster class als assistents que vulguin participar. Així doncs, es tracta d’una ocasió única tant per als neòfits que vulguin conèixer de primera mà uns certs aspectes artístics com per als grans aficionats i fins i tot professionals que vulguin aprofundir sobre certs coneixements i tècniques artístiques d’algun dels més grans noms de cada disciplina.

On comprar les entrades per a l’Extremi Barcelona?

Baum Festival Barcelona
Si esteu interessats a assistir al Baum Fest Barcelona, podeu comprar les entrades online a través del següent enllaç.

Informació bàsica d’interès

Dates: per confirmar.
Lloc: Fira de Barcelona.
Horari: de 11:00h a 22:00h/23:00h.
Preu: 17€ – 23€
Abonament 2 dies: 38€
Abonament 3 dies: 50€
* Descuentos para menores

Mapa i com arribar

Metro
Espanya (línies 1 i 3).

Autobús
Líneas 13, 23, 46, 52, 65, 91, 79, 109, 150, 165, D20, H12, E70, E81 i E86.

Taxi

Amb cotxe o moto

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright