fotos a Barcelona

Actualització 21 juny 2023

Barcelona és un lloc increïble per als aficionats a la fotografia, ja que la ciutat ofereix grans contrastos depenent de la zona de la ciutat des de la qual fem les nostres fotos. Et preguntes on fer les millors fotos a Barcelona? A continuació et proposem alguns dels millors llocs de la ciutat per fotografiar i captar la serva bellesa.

Informació dels llocs més interessants de la ciutat per fer fotos

Ja sigui donant un passeig per les seves platges, com pujant a la muntanya de Montjuïc o del Tibidabo, o simplement fent un tomb pel casc antic de la ciutat, podem realitzar fotos de Barcelona d’una gran bellesa.

En funció del moment del dia en el qual ens trobem podrem aconseguir unes fotos molt diferents d’un mateix lloc, sent moltes vegades les fotos de la sortida del sol, de la posta de sol i del vespre les que accentuen la bellesa de tots i cadascun dels seus racons.

Llocs recomanats on fer bones fotos a Barcelona

Cada persona té els seus gustos a l’hora de fer les millors fotografies, però el que des d’aquí volem oferir-vos és un llistat de llocs des dels quals es poden aconseguir fotos realment precioses de la ciutat de Barcelona.


Els llocs on fer bones fotos a Barcelona són innumerables, aconseguint a vegades treure excel·lents fotos de llocs que a priori no destaquen per ser d’una bellesa especial, però l’encant de Barcelona ens permet això i molt més.

Per aquest motiu, aquesta és únicament una petita selecció de llocs en els quals es poden fer fotos fantàstiques de Barcelona, en les quals poder captar part de la seva bellesa i així poder-la transmetre a tothom que vegi les nostres fotografies.

Més fotografies de Barcelona

Com en aquesta secció no podem mostrar-vos totes les fotografies de Barcelona que ens agradaria, ja que són moltes i molt variades les que hem anat fent, us oferim més fotos de la ciutat en diverses plataformes i xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest).

Galeria de fotos de Barcelona

En aquesta galeria de fotos de Barcelona us mostrarem algunes de les fotografies de la ciutat que anem realitzant. Esteu atents perquè es van actualitzant de forma periòdica, quasi a diari.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright