fotos a Barcelona

Actualització 21 abr. 2020

Barcelona és un destí increïble per als aficionats de la fotografia, oferint grans contrastos depenent de la zona de la ciutat des de la qual fem les nostres fotos.

Llocs per fer fotos a Barcelona

Ja sigui donant un passeig per les seves platges, com pujant a la muntanya de Montjuïc o del Tibidabo, o simplement fent un tomb pel casc antic de la ciutat, podem realitzar fotos de Barcelona d’una gran bellesa. Depenent del moment del dia en el qual ens trobem podrem aconseguir unes fotos molt diferents d’un mateix lloc, sent moltes vegades les fotos de la sortida del sol, de la posta de sol i del vespre les que accentuen la bellesa de tots i cadascun dels seus racons.

Cada persona té els seus gustos a l’hora de fer les millors fotografies, però el que des d’aquí volem oferir-vos és un llistat de llocs des dels quals es poden aconseguir fotos realment precioses de la ciutat de Barcelona.

Llocs recomanats per fer bones fotos

Passeig marítim
El Raval
El Born
Platges + info
La Barceloneta
Park Güell + info
El Tibidabo
Parc de Montjuïc
Mirador de les Arenes + info
Turó de la Rovira + info

Els llocs on fer bones fotos a Barcelona són innumerables, aconseguint a vegades treure excel·lents fotos de llocs que a priori no destaquen per ser d’una bellesa especial, però l’encant de Barcelona ens permet això i molt més. Per aquest motiu, aquesta és únicament una petita selecció de llocs en els quals es poden fer fotos fantàstiques de Barcelona, en les quals poder captar part de la seva bellesa i així poder-la transmetre a tothom que vegi les nostres fotografies.

Més fotografies de Barcelona

Com en aquesta secció no podem mostrar-vos totes les fotografies de Barcelona que ens agradaria, ja que són moltes i molt variades les que hem anat fent, us oferim més fotos de la ciutat en diverses plataformes i xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram e Pinterest).

Galeria de fotos de Barcelona

En aquesta galeria de fotos de Barcelona us mostrarem algunes de les fotografies de la ciutat que anem realitzant. Esteu atents perquè es van actualitzant de forma periòdica, quasi a diari.