qui sóc

Actualització 22 juny 2023

Segurament aquesta secció en lloc d’anomenar-se ‘qui som’ s’hauria d’anomenar ‘qui sóc’ i és que irBarcelona és un projecte personal, podríem dir que fins i tot molt personal. El meu nom és Diego Aleu, vaig néixer a Barcelona fa uns quants anys i en 2011 vaig decidir emprendre aquest projecte sense realment ser coneixedor de tot el que esdevindria.

Malgrat totes les hores i diners invertits no em penedeixo de res ja que la passió per la meva ciutat, Barcelona, i la il·lusió per donar-la a conèixer a través dels meus textos i les meves fotografies a tots aquells que o bé no la coneixen o encara tenen moltes coses per descobrir és infinitament major a qualsevol dels petits i no tan petits obstacles que m’han anat sorgint durant aquest temps.

irBarcelona com a guia turística

A irBarcelona no solament trobareu museus i monuments, sinó que també s’inclou tot tipus d’informació per apropar-vos a la realitat històrica, cultural i del dia a dia que es viu a la meva ciutat, com són els mercats més importants, les places i carrers històrics, les tendes i mercats ambulants amb major encant en les quals adquirir productes de qualitat realitzats a Barcelona o la resta de Catalunya, recomanacions gastronòmiques perquè pugueu assaborir les delícies autòctones i d’altres cultures així com tot tipus de detalls perquè pugueu gaudir la ciutat, i tot això sempre ofert des de l’òptica d’una persona nascuda a Barcelona i que porta més de 30 anys gaudint de la seva ciutat.

DUBTES E INFORMACIÓ
Si teniu algun dubte relacionat amb la vostra visita a Barcelona no dubteu en contactar-me i si voleu estar informats de totes les novetats que esdevenen a Barcelona no us oblideu de registrar-vos a la nostra Newsletter. Ens veiem per Barcelona!! :)

Vols, allotjament i entrades online en un click

Com a complement a la informació turística també podreu realitzar la reserva del vostre hotel o apartament (incloent moltes altres tipologies d’allotjament i detalls sobre cadascun d’ells per ajudar-vos a trobar l’allotjament que més s’adeqüi a les vostres necessitats i possibilitats econòmiques), trobar vols a i des de Barcelona al millor preu, comprar diferents targetes turístiques que us permetin estalviar uns diners considerables en les vostres visites, llogar una moto o bicicleta que us permeti moure-us amb total llibertat per la ciutat, així com adquirir entrades online (encara no disponible però ho estarà en breu) per visitar els museus més interessants o per gaudir de les millors activitats culturals i d’oci amb la comoditat que suposar el poder fer-ho tot des d’un únic portal.

irBarcelona como a blog

Per tots els que vivim a Barcelona resulta una autèntica meravella trobar-nos en una ciutat tan dinàmica, on cada dia són vàries les activitats i esdeveniments que es realitzen, ja sigui dedicades als més petits, joves, als més grans o a les famílies, que guarden relació amb la gastronomia, els mercats ambulants, el cinema, la música o l’oci i la cultura en general. Per això cada setmana miraré de publicar la programació dels esdeveniments més interessants i publicar un article amb tota la informació. A més d’aquestes publicacions també escric articles més específics i elaborats sobre certs llocs que últimament m’han cridat l’atenció o que simplement sempre m’han agradat, com a restaurants, cafeteries, tendes, etc.


ARTICLES BLOG IRBARCELONA

I a partir d’ara…

La resposta és fàcil, millorar a poc a poc i seguir treballant perquè el projecte de irBarcelona pugui anar creixent i sigui cada vegada més útil per tots vosaltres. Tot això amb l’esperança que cada vegada sigueu més als qui us agradi la nostra pàgina de Facebook (i que, per descomptat, us animeu a interactuar, comentant i publicant coses en ella), que augmentin els seguidors en el compte de Twitter i que sigueu més els que vegeu i comenteu les nostres fotografies sobre Barcelona a Instagram. Tot això porta temps però per aconseguir-ho estic treballant per donar petits passos amb l’objectiu que irBarcelona tiri endavant i perquè la informació que ofereixo sobre Barcelona sigui de la màxima qualitat i arribi cada vegada a un nombre més gran de persones.

Agraïments
A tots aquells que pateixen pacientment la meva abstracció en aquest projecte de futur incert, moltes gràcies per la seva paciència i comprensió. També m’agradaria agrair la inestimable col·laboració dels traductors que hi col·laboren: Alice Privitera i Antonella Dell’Aquila (Italià), Thibaut Ravier (Francès), Anna Georgina Williamson (Anglès) y Wiebke Dörr (Alemany).

Diego Aleu
irBarcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright