qui sóc

Actualització 10 des. 2015

Segurament aquesta secció en lloc d’anomenar-se ‘qui som’ s’hauria d’anomenar ‘qui sóc’ i és que irBarcelona és un projecte personal, podríem dir que fins i tot molt personal. El meu nom és Diego Aleu, vaig néixer a Barcelona fa uns quants anys i en 2011 vaig decidir emprendre aquest projecte sense realment ser coneixedor de tot el que esdevindria. Malgrat totes les hores i diners invertits no em penedeixo de res ja que la passió per la meva ciutat, Barcelona, i la il·lusió per donar-la a conèixer a través dels meus textos i les meves fotografies a tots aquells que o bé no la coneixen o encara tenen moltes coses per descobrir és infinitament major a qualsevol dels petits i no tan petits obstacles que m’han anat sorgint durant aquest temps.

irBarcelona com a guia turística

A irBarcelona no solament trobareu museus i monuments, sinó que també s’inclou tot tipus d’informació per apropar-vos a la realitat històrica, cultural i del dia a dia que es viu a la meva ciutat, com són els mercats més importants, les places i carrers històrics, les tendes i mercats ambulants amb major encant en les quals adquirir productes de qualitat realitzats a Barcelona o la resta de Catalunya, recomanacions gastronòmiques perquè pugueu assaborir les delícies autòctones i d’altres cultures així com tot tipus de detalls perquè pugueu gaudir la ciutat, i tot això sempre ofert des de l’òptica d’una persona nascuda a Barcelona i que porta més de 30 anys gaudint de la seva ciutat.

DUBTES E INFORMACIÓ
Si teniu algun dubte relacionat amb la vostra visita a Barcelona no dubteu en contactar-me i si voleu estar informats de totes les novetats que esdevenen a Barcelona no us oblideu de registrar-vos a la nostra Newsletter. Ens veiem per Barcelona!! :)

Vols, allotjament i entrades online en un click

Com a complement a la informació turística també podreu realitzar la reserva del vostre hotel o apartament (incloent moltes altres tipologies d’allotjament i detalls sobre cadascun d’ells per ajudar-vos a trobar l’allotjament que més s’adeqüi a les vostres necessitats i possibilitats econòmiques), trobar vols a i des de Barcelona al millor preu, comprar diferents targetes turístiques que us permetin estalviar uns diners considerables en les vostres visites, llogar una moto o bicicleta que us permeti moure-us amb total llibertat per la ciutat, així com adquirir entrades online (encara no disponible però ho estarà en breu) per visitar els museus més interessants o per gaudir de les millors activitats culturals i d’oci amb la comoditat que suposar el poder fer-ho tot des d’un únic portal.

irBarcelona como a blog

Per tots els que vivim a Barcelona resulta una autèntica meravella trobar-nos en una ciutat tan dinàmica, on cada dia són vàries les activitats i esdeveniments que es realitzen, ja sigui dedicades als més petits, joves, als més grans o a les famílies, que guarden relació amb la gastronomia, els mercats ambulants, el cinema, la música o l’oci i la cultura en general. Per això cada setmana miraré de publicar la programació dels esdeveniments més interessants i publicar un article amb tota la informació. A més d’aquestes publicacions també escric articles més específics i elaborats sobre certs llocs que últimament m’han cridat l’atenció o que simplement sempre m’han agradat, com a restaurants, cafeteries, tendes, etc.


ARTICLES BLOG IRBARCELONA

I a partir d’ara…

La resposta és fàcil, millorar a poc a poc i seguir treballant perquè el projecte de irBarcelona pugui anar creixent i sigui cada vegada més útil per tots vosaltres. Tot això amb l’esperança que cada vegada sigueu més als qui us agradin les nostres pàgines de Facebook i Google Plus (i que, per descomptat, us animeu a interactuar, comentant i publicant coses en ella), que augmentin els seguidors en el compte de Twitter i que sigueu més els que vegeu i comenteu les nostres fotografies sobre Barcelona a Instagram. Tot això porta temps però per aconseguir-ho estic treballant per donar petits passos amb l’objectiu que irBarcelona tiri endavant i perquè la informació que ofereixo sobre Barcelona sigui de la màxima qualitat i arribi cada vegada a un nombre més gran de persones.

AGRAÏMENTS
A tots aquells que pateixen pacientment la meva abstracció en aquest projecte de futur incert, moltes gràcies per la seva paciència i comprensió. També m’agradaria agrair la inestimable col·laboració dels traductors que hi col·laboren: Alice Privitera i Antonella Dell’Aquila (Italià), Thibaut Ravier (Francès), Anna Georgina Williamson (Anglès) y Wiebke Dörr (Alemany).

Diego Aleu
irBarcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor.