Actualització 05 juny 2023

Si per fi heu decidit viatjar a Barcelona, una de les ciutats més meravelloses i amb més atractius turístics, ara només us falta organitzar el vostre viatge, escollint les millors dates possibles, buscant un bon allotjament, pensant quins llocs de la ciutat dels que ja heu sentit a parlar us agradaria visitar, buscant informació sobre quins altres atractius, que encara us resulten desconeguts, té la ciutat així com escollir el mitjà de transport per arribar a Barcelona que us sigui més còmode i en cas que sigui necessari realitzar la reserva.

I si ja heu estat en aquesta meravellosa ciutat estem segurs que us heu quedat amb ganes de més, perquè Barcelona té quelcom, o millor dit té molts “quelcoms” que t’enamoren. Tampoc és el mateix viatjar a la ciutat en una època de l’any o en una altra ja que tant els seus colors, com el clima, les activitats i esdeveniments que es realitzen a la ciutat, i la rellevància que prenen certs llocs varia, per aquest motiu si voleu repetir el viatge a Barcelona us aconsellem que ho feu en una època diferent a la de la vegada anterior.

El nostre objectiu és que tota aquesta informació que us pugui ajudar a preparar el vostre viatge a Barcelona i a gaudir del mateix durant les vostres vacances, la pugueu trobar a irBarcelona, ja sigui de forma més genèrica en aquesta secció com d’una forma més desenvolupada en cadascuna de les pàgines de la nostra Web.

Abans del viatge

Abans de viatjar a Barcelona el més convenient és que us informeu de tot el que necessiteu per poder aprofitar al màxim els vostres dies a la ciutat, des de conèixer els llocs turístics més importants, com son els seus museus i monuments, les diferents opcions relacionades amb l’oci i la diversió que ofereixen les seves platges, bars, restaurants o discoteques, altres llocs de gran atractiu per recórrer, com els seus mercats i “mercadillos”, els seus carrers i places més significatives així com infinitats de insòlits recons amb encant per descobrir, amb els quals únicament us topareu passejant per la ciutat.


Un cop a Barcelona, la forma que tot vagi sobre rodes és que sapigueu com moure-us per la ciutat, coneixent les diferents opcions de transport, tant públic com privat, que podreu utilitzar i que sapigueu escollir la millor d’elles en cada moment.

Com gaudir del vostre viatge a Barcelona?

Sabem que en la majoria de les ocasions hom acostuma a estar lligat a un període de vacances més o menys estricte i que no sempre és possible escollir l’època de l’any que hom vol a l’hora de conèixer la ciutat que es visita, però des de irBarcelona i sempre que us sigui possible, us recomanem escollir els mesos de juny o setembre pel vostre primer viatge a Barcelona, preferiblement el juny.

I és que durant aquests dos mesos les temperatures de la ciutat són realment bones per gaudir de llocs típics estiuencs que ofereix la ciutat com són les platges, les terrasses i tota mena d’activitats a l’aire lliure sense patir la calor més accentuada dels mesos de juliol i agost, i tot això, per descomptat, d’una forma molt més tranquil·la i relaxada ja que el nombre de turistes no es tant elevat com durant els mesos centrals de l’estiu.

Altres mesos excel·lents per viatjar a Barcelona són els d’abril, maig i octubre, ja que les temperatures acostumen a ser molt agradables i podrem beneficiar-nos de bones ofertes pel fet de no tractar-se de mesos de temporada alta.

Si no us queda una altra opció que viatjar a Barcelona als mesos de juliol o agost o durant la Setmana Santa, una altra època de l’any amb molts visitants a la ciutat, no us preocupeu perquè també gaudireu dels encants d’una ciutat fascinant. Simplement recomanar-vos que, en aquest cas, feu les reserves del vostre vol i allotjament amb el temps suficient per tal que us pugueu beneficiar dels millors preus.


També resulta una bona opció reservar l’entrada anticipada a través d’Internet per visitar certs museus, monuments i llocs turístics que ho permetin ja que d’aquesta forma us estalviareu molt de temps a les cues que acostumen a formar-se per comprar les entrades a les taquilles.

Com estem segurs que acabareu repetint el viatge a Barcelona us volem recomanar l’època de Nadal, les festes de la Mercè o el dia de Sant Jordi per tal que feu una segona visita a la ciutat, moment en què la ciutat cobra un encant especial gràcies els colors dels seus carrers i places més cèntriques, així com en les atraccions i activitats que es programin. A més, això us permetrà conèixer i descobrir tots aquells llocs de la ciutat que us hagin quedat pendents durant el vostre primer viatge.

Ofertes de viatges a Barcelona

A través de la següent caixa de recerca podreu reservar qualsevol aspecte relacionat amb el vostre viatge a Barcelona, tant vols, com diferents tipus d’allotjament, el lloguer de cotxe, així com entrades per a alguns dels millors espectacles i activitats que es realitzen a la ciutat.

Com per a qualsevol altre destí, a l’hora de preparar el vostre viatge a Barcelona és important buscar les millors ofertes perquè d’aquesta forma podreu estalviar-vos una suma important de diners que posteriorment podreu utilitzar durant la vostra estança a la ciutat.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright