Actualització 22 maig 2023

Si teniu pensat moure-us únicament per la ciutat de Barcelona no us recomanem en absolut fer-ho amb cotxe, però si pel contrari voleu fer alguna escapada pels poblets de la Costa Brava o Costa Daurada així com recórrer l’interior de Catalunya, plagat de grans paratges, pobles amb encant i infinitat de llocs la visita dels quals resulta ser gairebé obligada, el lloguer d’un cotxe és, sens dubte, la millor opció.

Lloga el teu cotxe a Barcelona al millor preu


Rental Cars Barcelona

Disposar d’un cotxe us permetrà realitzar aquestes petites incursions a tots aquests llocs alguna cosa allunyats de Barcelona. I si el que voleu és fer un recorregut de diversos dies per Catalunya, us permetrà arribar tant a grans ciutats i capitals de província com Girona, Tarragona o Lleida com a aquests petits poblets més apartats i pitjor comunicats que, de no disposar d’un cotxe seria realment complicat arribar.

Com llogar el teu cotxe?

Els requisits per llogar un cotxe a Barcelona i la resta d’Espanya són els mateixos per a un ciutadà de l’Estat Espanyol que per a un ciutadà d’un país membre de la Unió Europea. Aquests requisits són el de presentar el document de conduir original, que aquest tingui una antiguitat de més de 2 anys i que el titular tingui una edat igual o superior als 23 anys.

I si ets d’un país extracomunitari?

En el cas d’un ciutadà d’un país extracomunitari i que no hagi aprovat el model de permís dels Convenis de Ginebra o Viena es requereix treure’s el permís internacional de conducció al país d’origen.

Amb l’objectiu de poder consultar els diferents models de cotxes de lloguer a continuació us indiquem algunes de les empreses de lloguer de cotxes que disposen d’oficines a Barcelona. A més incloem un motor de reserves en el qual es poden consultar les diferents ofertes d’algunes de les empreses més importants.

Empreses de lloguer de cotxes a Barcelona

ALAMO
AVIS
BUDGET
CENTAURO
EUROPCAR
FIREFLY
GOLDCAR
HERTZ
SIXT

Malgrat que es pot llogar el cotxe directament en qualsevol de les oficines físiques de cadascuna de les empreses, el recomanable és realitzar la reserva prèvia online. D’aquesta manera us podeu assegurar que el tipus de cotxe que necessiteu estarà disponible així com aconseguir un descompte en l’import del lloguer.

Dubtes i consells a tenir en compte

Dipòsit de gasolina: normalment les empreses ofereixen la possibilitat de llogar el cotxe amb el dipòsit ple o bé fer-ho amb el dipòsit gairebé buit. En el cas d’optar pel dipòsit ple s’ha de tenir en compte que s’ha de retornar també ple, sinó us cobraran l’import que li costi a l’empresa omplir el dipòsit més un extra afegit.

Franquícia: el preu del lloguer de cotxe vària en funció de si s’opta per fer-ho amb una franquícia de cert valor davant possibles desperfectes ocasionats en el vehicle o si s’opta per l’opció d’un segur a tot risc (sent aquesta última més cara). És cert que amb franquícia el lloguer resulta més econòmic però de vegades resulta millor optar pel segur a tot risc, ja que us donarà una major tranquil·litat durant el vostre viatge.

Segon conductor: moltes companyies cobren un extra per incloure a un segon conductor en el contracte de lloguer. Si opteu per realitzar trajectes curts potser no us surti a compte optar per aquesta opció. Una altra possibilitat és mirar si alguna empresa ja inclou en el preu del lloguer a un segon conductor.

Devolució del vehicle: moltes empreses ofereixen la possibilitat de retornar el cotxe en una altra oficina diferent a la qual s’hagi llogat, ja sigui de la mateixa ciutat o no. En aquest cas s’ha de pagar un extra i indicar-ho durant el procés de lloguer del vehicle.

Dipòsit: davant qualsevol possible incidència que pugui sorgir, quan llogueu el cotxe us cobraran un dipòsit, l’import del mateix varia en funció de l’empresa. Es tracta d’una operació habitual i els diners del dipòsit es retornen després d’entregar el vehicle en les condicions que indicava el contracte de lloguer.

¿Dónde alquilar un coche?

Els proveïdors més importants disposen d’oficines de lloguer de cotxes en diferents localitzacions de Barcelona perquè pugueu escollir l’oficina que més us convingui en funció de les vostres necessitats. A continuació us indiquem alguns dels punts on és possible llogar un cotxe a Barcelona i la resta de Catalunya.

AEROPORT DE BARCELONA
AEROPORT DE GIRONA
AEROPORT DE REUS
AL COSTAT DE LES ESTACIONS DE TREN
AL COSTAT DE LES ESTACIONS D’AUTOBÚS
CENTRE DE BARCELONA
error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright