Saló Auto Retro Barcelona

Actualització 22 maig 2023

Auto Retro Barcelona, conegut també com a Saló Internacional del Vehicle Clàssic de Barcelona és, des de la primera edició, l’any 1983, un esdeveniment imprescindible per a tots els afeccionats als cotxes antics i / o clàssics i un punt de trobada on es reuneixen col·leccionistes de tota Espanya i de la resta del món. Esdeveniment de caràcter anual, des de fa diversos anys està organitzat per ERMEvents. La seva bona feina, tant en l’organització com en la promoció del saló, s’ha vist recompensada amb un augment progressiu d’assistents.

Tot sobre Auto Retro Barcelona 2024

La 37ª edició del Saló Internacional del Vehicle Clàssic arriba més en forma que mai. I és que, a l’esperada exposició de cotxes clàssics, s’afegeixen un gran nombre d’activitats, exposicions temàtiques i conferències relacionades amb el sector. A més a més, i tot i que és ben cert que els autèntics protagonistes del saló Auto Retro Barcelona són els cotxes clàssics, aquests compartiran protagonisme amb algunes de les motos històriques més icòniques.

Dades edició 2024 Saló Auto Retro

Dates: Per confirmar.
Horari: dijous, divendres i dissabte de 10:00h a 20:00h. Diumenge de 10:00h a 18:00h.
On: Fira Barcelona – Montjuïc.
Nº Expositors: 300 (aprox.).
Espai expositiu: 50.000m2.
Precio: 15€ – 20€.
Gratis: nens fins els 10 anys d’edat.
+INFO: Web oficial.

En total, hi participaran uns 300 expositors, provinents de tota Espanya i de diferents punts del món. Així doncs, és possible trobar stands amb empreses especialitzades en peces de recanvi, complements i accessoris per a vehicles clàssics, tallers especialitzats en la restauració d’aquest tipus de vehicles i editorials del sector.

Entrades, activitats, espais, expositors i marques

Assistir a Auto Retro Barcelona

Les entrades es poden comprar a les taquilles de Fira Barcelona – Montjuïc el mateix dia de la vostra visita o bé online de forma anticipada. D’aquesta última manera, l’accés al saló Auto Retro Barcelona és directe i, en conseqüència, s’evita la cua de les taquilles.


Vehicles especials i/o particulars

Al Saló Auto Retro també s’exhibeixen diversos vehicles particulars. Entre ells, hi destaquen alguns utilitzats en rodatges de pel·lícules i uns altres que van ser protagonistes durant la Segona Guerra Mundial.

Per complementar l’oferta expositora, el saló ofereix una mostra de tots els models i les diferents variants de l’icònic Seat 600 i una col·lecció d’alguns vehicles clàssics de les empreses Sagalés (autobusos i autocars) i TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) així com d’altres que han format part del parc de Bombers. (informació any 2018).

Car&Bike Corral

La zona Car&Bike Corral està dedicada a la compra / venda de vehicles clàssics entre particulars. Les motocicletes i els automòbils en venda en aquest espai són anteriors a l’any 1990 i el seu preu màxim no supera els 25.000€.

Moving Show

En la denominada Moving Xou, es poden veure en acció alguns dels vehicles clàssics exposats. D’aquesta manera, es gaudeix molt més, almenys des d’un punt de vista dinàmic, d’alguns dels automòbils i motocicletes d’Auto Retro Barcelona.

Marques de cotxes clàssics
Bentley
Ferrari
Porsche
Mercedes
Seat
Aston Martin
I moltes més
Marques de motos clàssics
Harley Davidson
Montesa
Ducati
Lambretta
Vespa
Bultaco
I moltes més
Recorregut amb les Montjuïc Legends Sèries

Una de les propostes més esperades i interessants per a tots els assistents al saló Auto Retro Barcelona és la Montjuïc Legends Sèries, durant la qual una sèrie de vehicles clàssics de diferents èpoques, tant automòbils com motocicletes, realitzen un recorregut per la muntanya de Montjuïc.

Tots els posseïdors d’un vehicle clàssic poden participar en aquesta particular desfilada de cotxes clàssics per Montjuïc, prèvia subscripció al Web Oficial (enllaç més amunt).

Mapa, plànol i com arribar al Saló Auto Retro Barcelona

plànol Saló Auto Retro Barcelona

En transport públic

Metro: Espanya (L1 i L3).
Autobús: línies 9, 13, 27, 37, 50, 65, 79, 91, 109, 150, D20, H12, V7 i autobús turístico.

En taxi (reserva online)

En vehicle privat

Al voltant de la Plaça Espanya i de la Font Màgica de Montjuïc hi ha diverses places d’aparcament a pagament al carrer (els diumenges gratuïtes).

Tot i això, en tractar-se d’una zona molt transitada i amb l’afegit de la gran afluència de persones que s’espera visitin el saló Auto Retro Barcelona, el més convenient si us desplaceu amb el vostre propi cotxe (o si ho feu amb la moto i voleu aparcar-la en un lloc més segur), és optar per deixar el vehicle en algun dels pàrquings coberts de la zona. En tal cas, teniu l’opció de reservar la vostra plaça de pàrquing online anticipadament.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright