The Shopping Night Barcelona Passeig de Gràcia

Actualització 21 abr. 2020

Un cop l’any, concretament a finals del mes de novembre o a principis del mes de desembre la transcorreguda i plena de vida i de glamur Passeig de Gràcia de Barcelona, es vesteix de gala. I ho fa durant una tarda – nit, durant la qual se celebra The Shopping Night Barcelona, o el que és el mateix, la nit de les compres en viu de Barcelona. Es tracta d’un esdeveniment que intenta dinamitzar el sector del comerç a poques setmanes de l’arribada del Nadal, servint a més com una espècie de punt de partida de la campanya nadalenca.

Tota la informació sobre The Shopping Night Barcelona 2020

Durant The Shopping Night Barcelona, les tendes del Passeig de Gràcia i algunes altres dels carrers limítrofs, autèntiques protagonistes de l’esdeveniment, oferiran importants descomptes per tots els que s’animin a participar-hi, a més de decorar d’una manera cridanera els seus aparadors i programar una sèrie d’activitats al seu interior o a les portes de la tenda. A més a més, altres negocis, com els hotels, bars i restaurants també participaran en aquesta tarda nit especial. Per donar vistositat i ambient a la nit, i gràcies a l’organització duta a terme per l’Associació Passeig de Gràcia amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el propi carrer del Passeig de Gàcia serà en gran part protagonista, oferint diversos concerts i activitats al llarg de tot el seu recorregut.

Dades edició 2020 The Shopping Night Barcelona

Dates: tard nit del XX de novembre 2020.
Horari: de 19:00h a 00:00h.
On: Passeig de Gràcia i voltants.

+INFO: Web oficial.


Activitats i escenaris durant The Shopping Night Barcelona 2020

Informació 2020 pendent de confirmació

En la seva edició de 2020, que té lloc el dijous 22 de novembre de 19:00h a 00:00h, coincideix amb l’acte inaugural de l’encès de llums nadalenques de la ciutat. Les activitats proposades per donar ambient a l’esdeveniment, se centren en 4 categories; Moda, Música, Gastronomia i Cultura. Sens dubte, es tracta d’una oportunitat fantàstica per gaudir d’una nit particular a Barcelona. I per aquest motiu, segons la nostra manera de veure-ho, el millor és que us animeu a passar-vos la tarda nit del 22 de novembre pel Passeig de Gràcia per descobrir, gaudir i viure en primera persona totes les propostes que us esperen durant The Shopping Night Barcelona.

Gastronomia als hotels i restaurants

Alguns hotels i restaurants del Passeig de Gràcia i dels carrers més propers també participen en aquesta edició de The Shopping Night Barcelona. Així doncs, a més de programar, en alguns casos, les seves pròpies activitats, oferiran “platerets” especials a un preu de 7€, podent gaudir així de diverses de les seves especialitats a un preu molt atractiu. En la majoria dels casos, els hotels i restaurants que participen en aquesta proposta, no la limitaran únicament a la tard nit del 22 de novembre, sinó que l’estendran fins al dia 25.

Mapa i com arribar

Per assistir a The Shopping Night Barcelona, n’hi ha prou amb acostar-se fins a qualsevol punt del Passeig de Gràcia de Barcelona. Amb una distància d’1,3Km, hi ha moltes maneres d’arribar fins aquest important carrer de la ciutat. Encara que el més còmode és fer-ho en transport públic (metro i autobús), també és possible fer-ho amb el vostre vehicle privat o en taxi.

En transport públic

Metro: Diagonal (L3 i L5), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4) i Catalunya (L1 i L3).
Tren (RENFE): Passeig de Gràcia.
Tren (FGC): Provença.
Autobús: línies 7, 22, 24, 39, 45, 52, 54, 63, H10, H12, V15, V17, N1, N2, N3, N4, N5, N6, N7 i autobús turístic.

En taxi (reserva online)

En vehicle privat