Actualització 30 maig 2023

Malgrat que Barcelona no és coneguda pel seu gran nombre de jardins la realitat és ben diferent, ja que compta amb nombrosos jardins, molts d’ells de visita gairebé imprescindible, sobretot a la primavera i l’ estiu, a l’hora de recórrer certes zones de la ciutat.

Tota la informació sobre els jardins de Barcelona més bonics

Molts dels jardins de Barcelona es localitzen a l’interior de grans parcs, com el de Montjuïc, mentre que, per contra, la resta forma part d’altres zones verdes de la ciutat o de propietats que en el seu dia van ser privades i que actualment pertanyen a l’Ajuntament. La varietat i origen divers de les flors i plantes que s’hi podem trobar és molt àmplia, destacant el Jardí Botànic de la ciutat, que compta amb plantes i flors originàries de diversos i exòtics països.


D’entre els diferents jardins de la ciutat, us hem volgut oferir informació més àmplia sobre alguns dels que considerem que, ja sigui per la seva interessant història, rica i / o exòtica vegetació, o cuidada decoració, són els més importants i us agradarà conèixer durant els vostres els passejos per la ciutat.

Mapa de (gairebé) tots els jardins de Barcelona


Veure Jardins de Barcelona en un mapa más gran

Llistat i fitxa dels jardins de Barcelona que no et pots perdre

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright