Tast a La Rambla

Actualització 27 abr. 2020

Durant diversos dies del mes de juny, La Rambla de Barcelona, normalment poblada gairebé exclusivament de turistes, es converteix en un temple de la gastronomia i s’omple d’un gran nombre de passejants locals. I és que, des de fa 6 anys, té lloc Tast a la Rambla, un esdeveniment gastronòmic en el qual participen alguns dels millors restaurants de la ciutat. El que podria entendre’s com una trobada de restauradors, és en realitat un escenari que els hi permet oferir, en format tapes i en un escenari únic i a l’aire lliure, algunes de les seves millors creacions així com diverses propostes exclusives per a l’esdeveniment. D’aquesta manera, es crea una bonica simbiosi entre els professionals de la restauració i els de la degustació ;).

Tot sobre la proposta gastronòmica de Tast a la Rambla 2019

La proposta d’aquesta edició de Tast a la Rambla, malgrat tenir interessants novetats que permeten enriquir-la, oferint d’aquesta manera un major atractiu a tots aquells que gaudeixin d’un bon paladar, es manté fidel a l’esperit d’anys anteriors. Així doncs, al llarg de la Rambla de Santa Mónica es munten més de 40 parades gastronòmiques, representants d’altres tants locals, sobretot restaurants encara que també diverses pastisseries. Per a fer encara més interessant l’oferta gastronòmica, el preu de les tapes que se serveixen tenen un cost d’únicament 4€, fet que, tenint en compte que participen restaurants de gran nivell i, fins i tot, alguns posseïdors d’una o més Estrelles Michelin, és una autèntica meravella. I no us preocupeu, perquè també es podran comprar tot tipus de begudes per a acompanyar la degustació dels platerets!


Tast a La Rambla logo

Dades Tast a La Rambla 2020

Dates: per confirmar.

Horari: per confirmar.

Horari: per confirmar.

Preu del esdeveniment: gratis.

Preu tapa: 4€.

On: Rambla de Santa Mònica (la part de La Rambla més propera al Monument a Cristòfor Colom).

Restaurants participants: + de 40.

Programa 2020: descarrega’t el PDF (properament).

Web Oficial: consulta tastalarambla.cat/.

Activitats complementàries

A més dels plats que es poden degustar i que segurament és l’element principal de Tast a la Rambla, durant els dies que dura el festival gastronòmic s’organitzen algunes activitats paral·leles que, en la majoria dels casos i com no podia ser d’una altra forma, estan relacionades amb el món de la gastronomia. Aquestes activitats són gratuïtes i tenen lloc al taller del Centre d’Arts Santa Mònica i a l’escenari muntat per Estrella Damm, patrocinadora de l’esdeveniment. A continuació, us llistem algunes de les propostes més interessants, tot i que podeu veure-les totes en el programa oficial (es pot descarregar més amunt).

Tallers de cuina
Tallers de pastisseria
Maridatge amb combinats
Demostracions culinàries
Actuacions musicals
Masterclass “l’aperitiu perfecte”

Mapa i com arribar a Tast a la Rambla

Metro
Drassanes: (línia 3).
Paral·lel: (línies 2 i 3).
Autobús
Diürn: línies 59, 120, D20, H14 i V13.
Nocturn: línies NO, N6, N9, N12 i N15.

Taxi

Cotxe o moto

Si teniu la sort de poder escollir entre el cotxe i la moto, òbviament el millor és anar amb moto, ja que resulta molt més fàcil tant moure’s per aquesta zona tan cèntrica de la ciutat com trobar alguna zona on aparcar la moto. Per contra, si us desplaceu en cotxe així com si voleu deixar la moto en un lloc més segur, us aconsellem deixar el vostre vehicle en algun dels pàrquings coberts de la zona. A més a més, podeu reservar el vostre parking online.