Tast a La Rambla

Actualització 29 maig 2023

Durant diversos dies del mes de juny, La Rambla de Barcelona, normalment poblada gairebé exclusivament de turistes, es converteix en un temple de la gastronomia i s’omple d’un gran nombre de passejants locals. I és que, des de fa 6 anys, té lloc Tast a la Rambla, un esdeveniment gastronòmic en el qual participen alguns dels millors restaurants de la ciutat.

Edició 2023 de Tast a La Rambla a Plaça Catalunya

A causa de les obres que s’estan realitzant en alguns trams de la Rambla, aquesta edició de Tast a la Rambla es farà, de manera excepcional, a la Plaça de Catalunya.

El que podria entendre’s com una trobada de restauradors, és en realitat un escenari que els hi permet oferir, en format tapes i en un escenari únic i a l’aire lliure, algunes de les seves millors creacions així com diverses propostes exclusives per a l’esdeveniment. D’aquesta manera, es crea una bonica simbiosi entre els professionals de la restauració i els de la degustació ;).

Tot sobre la proposta gastronòmica de Tast a la Rambla 2023

Gràcies a l’èxit de les seves edicions precedents, Tast a la Rambla s’ha consolidat com un dels esdeveniments gastronòmics més esperats pels barcelonins. I és que amb la meravellosa excusa de la gastronomia local, s’aconsegueix atreure a un important nombre de barcelonins a un carrer que, lamentablement, durant la resta de l’any sembla ser de propietat gairebé exclusiva dels turistes.

Quant costa l’entrada a Tast a la Rambla?

Com funciona: una de les preguntes més recurrents de les persones que volen assistir a Tast a la Rambla és saber com funciona exactament i si s’ha de pagar una entrada per a accedir a l’esdeveniment. Doncs bé, l’accés en realitat és gratuït però… no ens enganyem, si un assisteix a una proposta gastronòmica i en ella participen alguns dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona, el més normal és que s’acabi menjant alguna cosa o, fins i tot, una mica més del compte ;) .


Quant costen les consumicions?: els preus dels diferents platerets, tapes i begudes es troben en “tokens”. Per a poder pagar, s’han d’adquirir prèviament en les taquilles els tokens amb els quals, posteriorment, es pagarà en cadascuna de les parades de Tast a la Rambla. Els presus dels plats i tapes és de 4€.

Dels una mica més de 1,2 km de longitud de la Rambla, Tast a la Rambla es concentra en la denominada Rambla de Santa Mónica, l’extrem més pròxim al monument a Cristòfor Colom i al Port Vell.

Informació Tast a la Rambla 2023

Tast a La Rambla 2023

Dates: del 8 a l’11 de juny de 2023.

Dijous 8 de juny: de 12:00h a 22:00h.

Divendres 9 y dissabte 10 de juny: de 12:00h a 0:00h.

Diumenge 11 de juny: de 12:00h a 22:00h.

On?: Plaça de Catalunya.

Restaurants participants: 36.

Preu accés: gratis.

Preu tapa / plat: 4€.

Web oficial Tast a la Rambla: tastalarambla.cat.

Activitats durant el Tast a la Rambla

A més dels plats que es poden degustar i que segurament és l’element principal de Tast a la Rambla, durant els dies que dura el festival gastronòmic s’organitzen algunes activitats paral·leles que, en la majoria dels casos i com no podia ser d’una altra forma, estan relacionades amb el món de la gastronomia.


Aquestes activitats són gratuïtes i tenen lloc al taller del Centre d’Arts Santa Mònica i a l’escenari muntat per Estrella Damm, patrocinadora de l’esdeveniment. A continuació, us llistem algunes de les propostes més interessants, tot i que podeu veure-les totes en el programa oficial (es pot descarregar més amunt).

Tallers de cuina
Tallers de pastisseria
Maridatge amb combinats

Demostracions culinàries
Actuacions musicals
Masterclass

Restaurantes participantes en Tast a la Rambla 2023

La oferta gastronómica de los restaurantes que participan en Tast a la Rambla se divide en tres tipos diferentes; cocina de autor, cocina tradicional y tapas o platillos. A continuación el listado de los restaurantes que estarán presentes en esta edición de Tast a la Rambla.

Cuina tradicional

Ca la Nuri

Louro

Besta

Can Culleres

Foodlona

Restaurant Llamber

Restaurant La Bonaigua Lanas

Cuina d’autor

2 Pebrots

Tapas 24

Kao Dim Sum

Chickoa

Can Pizza

Birens

Nectari

Tapes i platerets

A Pluma

Bar Alegria 1899

Teòric Taverna Gastronòmica

Cecconi’s

Restaurant Telefèric

Pepa y tomate


Pastisseries i gelateries al Tast a la Rambla 2023

Gelateria Da Gallo

Oriol Balaguer

Pastisseria Takashi Ochiai

L’Atelier

Mervier Canal

Escribà

Mapa i com arribar a Tast a la Rambla

Metro
Drassanes: (línia 3).
Paral·lel: (línies 2 i 3).
Autobús
Diürn: línies 59, 120, D20, H14 i V13.
Nocturn: línies NO, N6, N9, N12 i N15.

Taxi

Cotxe o moto

Si teniu la sort de poder escollir entre el cotxe i la moto, òbviament el millor és anar amb moto, ja que resulta molt més fàcil tant moure’s per aquesta zona tan cèntrica de la ciutat com trobar alguna zona on aparcar la moto.

Per contra, si us desplaceu en cotxe així com si voleu deixar la moto en un lloc més segur, us aconsellem deixar el vostre vehicle en algun dels pàrquings coberts de la zona. A més a més, podeu reservar el vostre parking online.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor.