Música als Parcs de Barcelona

Actualització 01 set. 2023

Música als Parcs és una de les propostes que, amb l’arribada del final de la primavera, obren el nombrós elenc d’activitats a l’aire lliure que es programen a Barcelona durant tot l’estiu.

Amb més de 20 edicions a les seves esquenes, es tracta d’una de les propostes més veteranes i esperades per nombrosos Barcelonins i, com bé reflecteix el seu nom, els dos grans protagonistes són la música i els parcs, a més de jardins i altres espais verds de la ciutat.

Les actuacions i espectacles musicals de Música als Parcs

Els concerts que es programen durant el festival o cicle de Música als Parcs els conformen diverses actuacions de música clàssica, jazz, blues, espectacles d’orquestres, formacions corals i d’escoles musicals. I els protagonistes d’aquests espectacles musicals són joves amb edats compreses entre els 16 i els 35 anys.

Edició 2024 de “Música als Parcs

L’edició 2024 de Música als Parcs no fa més que confirmar la bona salut d’aquest esdeveniment musical estiuenc, que aquest any celebra un total de 44 concerts i espectacles musicals que es programaran durant els mesos de juny, juliol i agost en uns 30 espais verds de Barcelona.


Com ha ocorregut des dels seus orígens, l’assistència és totalment gratuïta, i per a una major comoditat de tots els assistents, sobretot de les persones més majors o amb alguna incapacitat o molèstia física, es col·loquen diverses cadires per poder seguir les actuacions asseguts.

cartell Música als Parcs 2019

Programa Música als Parcs 2024

Dates: per confirmar.

On: Parc Güell i Palauet Albéniz.

Nº actuacions: pendent de confirmarció.

Horari: 20:30h (accés a partir de les 19:30h).

Preu: gratis.

Programa oficial: dona un cop d’ull aquí al programa en PDF (versiò 2024 pendent).

Visites guiades als parcs durant Música als Parcs

Prèviament a un gran nombre de concerts programats, es realitza una visita guiada al parc, jardí o espai verd en el qual es realitza l’actuació musical. Es tracta d’una visita gratuïta, però és necessari reservar prèviament mitjançant el Web de la Fàbrica del Sol.

Info i reserva a les visites guiades aquí.

Mapa dels escenaris de Música als Parcs 2024

Mapa del 2024 pendent de publicació

En el mapa trobareu els horaris de les diferents actuacions de Música als Parcs. Tot i això, us animem a confirmar la informació al programa oficial en PDF que us podeu descarregar més amunt. En aquest programa, a més, trobareu més detalls sobre els diferents espectacles musicals (nom del grup, gènere musical, etc.) organitzats a cada parc, jardí o espai a l’aire lliure.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright