targetes descomptes Barcelona

Actualització 24 juny 2023

Com succeeix en altres ciutats, Barcelona compta amb targetes que permeten obtenir un gran descompte alhora de fer tota mena de visites culturals a museus i monuments, així com descomptes en oci, transport públic i altres llocs de gran atractiu turístic que faran que el preu de les entrades en aquests llocs disminueixi de forma considerable.

Pel que fa als llocs turístics, per beneficiar d’alguns dels descomptes us harueu de comprar una targeta que aglutina la visita a diversos llocs destacats de Barcelona i que en cas de fer-ho us suposarà un important estalvi si compareu el seu cost amb el que us suposaria comprar l’entrada individual per a cada un d’aquests llocs que s’inclouen en targetes de descomptes.

Com beneficiar-se dels descomptes i estalviar?

També hi ha targetes de descompte enfocades únicament al transport, com és el cas de les diferents versions de Hola Barcelona Travel Card, així com una altra targeta que conjuga transport i visites com la Barcelona Card, amb la qual podreu accedir a molts dels llocs d’interès turístic de la ciutat i també beneficiar d’importants descomptes en l’entrada a altres.


De caràcter més específic són les targetes ArticketBCN i ArqueoTicket amb què podreu accedir a diferents espais de la ciutat relacionats amb l’art i l’arqueologia respectivament.

Compra alguna de les targetes turístiques per visitar Barcelona

A continuació trobaràs les millors targetes per visitar Barcelona. Oferim informació detallada sobre les característiques i avantatges de cadascuna d’elles així com la possibilitat de comprar-les online al millor preu. A més de permetre estalviar bastant diners, en molts casos, comprant-les online es pot obtenir un descompte addicional.

Un altre dels beneficis més valorats pels usuaris és l’accés prioritari per a alguns dels museus i monuments més importants, o el que és el mateix, la possibilitat d’evitar la gran cua que sol formar-se en les taquilles.

Les millors targetes turístiques per visitar Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright