Festival Jardins Pedralbes

Actualització 01 set. 2023

Una excel·lent mostra que l’estiu a Barcelona ofereix una gran sèrie d’esdeveniments d’interès i de gran qualitat és el Festival Jardins Pedralbes que, amb els seus concerts i espectacles musicals, s’encarrega d’animar i refrescar les caloroses nits dels mesos de juny i juliol a la ciutat.

Edició 2024 al Poble Español

Sí, estrany, però aquest any 2024 l’històric festival Jardins de Pedralbes, que com bé indica el seu nom se celebrava sempre als jardins de Pedralbes de Barcelona, tindrà lloc al recinte del Poble Espanyol.

Aquesta particular edició se celebrarà sota el nom d’ÀNIMA Festival Jardins de Pedralbes.

El festival se celebra en un enclavament especial, els meravellosos Jardins de Pedralbes, situats a l’interior del Parc de Pedralbes, que es troben al costat de l’Avinguda Diagonal, a la considerada zona alta de Barcelona.

Tota la informació del Festival Jardins Pedralbes 2024

Dades edició 2024 Festival Jardins Pedralbes

Dates: pendent de confirmació.
Horari: 22:00h.
Escenari: Poble Espanyol.
Preu: variable.

Programa complet 2024: consulta-ho aquí.

Cartell i entrades concerts Festivals de Pedralbes 2024

Igual que ocorre en cada edició, el cartell del programa (line-up) del Festival de Pedralbes de 2024 proposa una oferta bastant heterogènia, sense sortir-se de la seva tradició i línia pròpia i amb música de qualitat feta per artistes reconeguts a nivell nacional i internacional.


Així doncs, es pot gaudir de concerts operístics, del millor Pop, Rock, Flamenc, Jazz, etc. Gràcies a aquesta àmplia i variada oferta, resulta complicat no trobar més d’un concert o espectacle que desperti el nostre interès. Sobre els preus, varien bastant, partint dels 18€ en la majoria dels casos i arribant-se a preus molt més elevats si s’opta per una ubicació més propera a l’escenari.

Artista

pendent de confirmació

Artista

pendent de confirmació

Artista

pendent de confirmació

Artista

pendent de confirmació

Artista

pendent de confirmació

Artista

pendent de confirmació

Mapa del Festival Jardins Pedralbes i cómo arribar-hi

Informació relativa als Jardins de Pedralbes. Per a saber com arribar a l’escenari d’aquesta edició del festival, visita la secció del Poble Espanyol.

Existeixen diverses, i molt còmodes, opcions per arribar fins als Jardins de Pedralbes en transport públic. L’únic inconvenient és a l’hora de tornar a casa després del concert, ja que diversos d’aquests mitjans de transport (metro, autobús o tramvia) no són operatius o ofereixen un horari molt reduït.

Per aquest motiu, en el cas d’haver arribat fins als Jardins de Pedralbes en transport públic pot ser molt interessant optar per l’opció de tornar a casa en Taxi, podent-se fins i tot reservar online. Una altra opció, també a considerar, és la de desplaçar-se amb el vehicle propi.

Metro
Palau Reial (L3 – Verda).
Tramvia
Palau Reial (T1, T2 i T3).
Autobús
Línies diürnes: 7, 33, 60, 67, 74, 75, 113, H6, L97, L14 i L79.
Línies nocturnes: N12.

En taxi (reserva online)

En vehicle privat
Si voleu desplaçar-vos en el vostre propi vehicle segurament el més còmode sigui fer-ho amb moto. Fins i tot a pocs passos de l’entrada, Avinguda Diagonal 686 amb el Carrer de John M. Keynes, l’organització del festival ha habilitat una zona perquè les motos puguin aparcar.

Si no teniu moto, viatgeu en grup o, simplement, preferiu desplaçar-vos amb cotxe, podeu intentar aparcar-lo al carrer, en alguna de les places de pagament que, durant l’horari del festival, aparcar és gratis o, per contra, aparcar-lo a cobert en algun dels pàrquings de la zona. En aquest cas, podeu reservar online el vostre pàrquing a continuació.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright