Festival Jardins Pedralbes

Actualització 14 abr. 2021

Una excel·lent mostra que l’estiu a Barcelona ofereix una gran sèrie d’esdeveniments d’interès i de gran qualitat és el Festival Jardins Pedralbes que, amb els seus concerts i espectacles musicals, s’encarrega d’animar i refrescar les caloroses nits dels mesos de juny i juliol a la ciutat. El festival se celebra en un enclavament especial, els meravellosos Jardins de Pedralbes, situats a l’interior del Parc de Pedralbes, que es troben al costat de l’Avinguda Diagonal, a la considerada zona alta de Barcelona.

Tota la informació del Festival Jardins Pedralbes 2021

Dades edició 2021 Festival Jardins Pedralbes

Dates: de l’1 de juny al 18 de juliol
Horari: 22:00h.
Escenari: Jardins de Pedralbes.
Preu: de 18€ a 440€.

Programa complet 2021: consulta-ho aquí.

Cartell i entrades concerts Festivals de Pedralbes 2021


Igual que ocorre en cada edició, el cartell del programa (line-up) del Festival de Pedralbes de 2021 proposa una oferta bastant heterogènia, sense sortir-se de la seva tradició i línia pròpia i amb música de qualitat feta per artistes reconeguts a nivell nacional i internacional. Així doncs, es pot gaudir de concerts operístics, del millor Pop, Rock, Flamenc, Jazz, etc. Gràcies a aquesta àmplia i variada oferta, resulta complicat no trobar més d’un concert o espectacle que desperti el nostre interès. Sobre els preus, varien bastant, partint dels 18€ en la majoria dels casos i arribant-se a preus molt més elevats si s’opta per una ubicació més propera a l’escenari.

Sara Baras

1 i 2 de juny

Love of Lesvian

3 de juny

Loquillo

4 i 5 de juny

Jethro Tull

6 de juny

Rosario

8 de juny

James Blunt

10 de juny

Manel

11 de juny

Andrés Calamaro

12 de juny

Raphael

13 de juny

Nile Rodgers & Chic

15 de juny

Woodkid

16 de juny

Patti Smith and band

17 de juny

Zahara

18 de juny

Vanesa Martín

22 de juny

Álvaro Soler

25 de juny

Madness

27 de juny

LP

30 de juny

Aitana

1 de juliol

Juanes

2 de juliol

Fangoria

3 de juliol

Il Divo

5 de juliol

Diego el Cigala

6 de juliol

Rozalén

7 de juliol

Mónica Naranjo

8 de juliol

Carlos Rivera

9 de juliol

Amaia

10 de juliol

Alan Parson live project

12 i 13 de juliol

Carla Bruni

14 de juliol

Yann Tiersen

16 de juliol

Nathy Peluso

17 de juliol

Miguel Ríos & the Black Betty Trio

18 de juliol

Mapa del Festival Jardins Pedralbes i cómo arribar-hi

Existeixen diverses, i molt còmodes, opcions per arribar fins als Jardins de Pedralbes en transport públic. L’únic inconvenient és a l’hora de tornar a casa després del concert, ja que diversos d’aquests mitjans de transport (metro, autobús o tramvia) no són operatius o ofereixen un horari molt reduït. Per aquest motiu, en el cas d’haver arribat fins als Jardins de Pedralbes en transport públic pot ser molt interessant optar per l’opció de tornar a casa en Taxi, podent-se fins i tot reservar online. Una altra opció, també a considerar, és la de desplaçar-se amb el vehicle propi.

Metro
Palau Reial (L3 – Verda).
Tramvia
Palau Reial (T1, T2 i T3).
Autobús
Línies diürnes: 7, 33, 60, 67, 74, 75, 113, H6, L97, L14 i L79.
Línies nocturnes: N12.

En taxi (reserva online)

En vehicle privat
Si voleu desplaçar-vos en el vostre propi vehicle segurament el més còmode sigui fer-ho amb moto. Fins i tot a pocs passos de l’entrada, Avinguda Diagonal 686 amb el Carrer de John M. Keynes, l’organització del festival ha habilitat una zona perquè les motos puguin aparcar. Si no teniu moto, viatgeu en grup o, simplement, preferiu desplaçar-vos amb cotxe, podeu intentar aparcar-lo al carrer, en alguna de les places de pagament que, durant l’horari del festival, aparcar és gratis o, per contra, aparcar-lo a cobert en algun dels pàrquings de la zona. En aquest cas, podeu reservar online el vostre pàrquing a continuació.