Handmade Festival Barcelona

Actualització 27 maig 2023

Gràcies al Handmade Festival Barcelona (HMF), nombrosos creadors, inventors, innovadors, expositors i mestres del handmade o, com es deia abans, “fet a mà”, han trobat un espai en el qual donar a conèixer els seus productes i la passió que els ha portat a elaborar-los.

Tota la informació sobre el Handmade Festival Barcelona 2023

Durant els dies en què dura el festival HFM, tots els aficionats a les manualitats i al món de l’artesania tenen l’oportunitat de conèixer a molts artesans així com veure en persona i escoltar de la veu dels seus creadors, com han estat elaborats els articles exposats. La veritat és que serà complicat marxar del festival sense comprar diversos articles de regal o, perquè no, també alguna regalet per a un mateix ;).

Informació Handmade Festival Barcelona 2023


Handmade Festival Barcelona 2023

Dates: 31 de març, 1 i 2 d’abril de 2023.

Divendres i dissabte: de 10:00h a 20:00h.

Diumenge: de 10:00h a 16:00h.

On?: pavelló 8 de Fira Barcelona – Montjuïc.

Entrada: 10€. Nens menors de 12 anys i adults majors de 65 anys: 6€.

Entrada individual: 8€ – 14€.

Abonament 3 dies: 20€ – 26€.

Com és habitual durant totes les edicions del Handmade Festival, enguany l’esdeveniment també resulta d’especial interès per a tota mena de persones. Per als aficionats al “handmade”, per als professionals del sector, per a tots aquells que estiguin interessats a comprar alguns articles artesanals elaborats a mà, així com per als quals vulguin iniciar-se en el món del “handmade” i tinguin intenció de nodrir-se de l’ambient que es respira i vulguin participar en algun dels interessantíssims tallers en programa.

On, com i quan comprar les entrades?

Les entrades per a assistir al Handmade Festival Barcelona es poden comprar online a través del Web oficial i ja estan disponibles. A continuació trobeu tota la informació sobre els tipus d’entrades i l’enllaç per a adquirir-les:

Tipus d’entrades

Entrada adult: 8€ – 14€.
Entrada reduïda: 8€ (nens menors de 12 anys i adults majors de 65 anys).
Abonament 3 dies: 20€ – 26€.


Expositors presents en el Handmade Festival Barcelona

Entre els expositors presents en el Handmade Barcelona es poden trobar tant artesans d’una vasta varietat d’articles i especialitzats a treballar amb tota mena de materials fins a, per descomptat, algunes marques i empreses que ofereixen els seus productes, tan indispensables per a tots els que es dediquen, ja sigui de manera professional com a amateur al “handmade”. Aquests són alguns dels expositors que participen en el Handmade Festival d’enguany.

Alguns expositors destacats d’aquesta edició

Bascompte

Cositas Monas

Crepería School Bus

Diancor

Don Trapillo

Kabuki Caramel

EcOriginal

El Taller de Ideo

La Ta Te

Indi Cakes

Candles and Nature

Kaizen

La Mar

Neon Led

Tú lo haces

Araina

ArtBotón

Creativity Wings

Tallers en programa durant el Handmade Festival Barcelona

Els tallers són una de les activitats que més interès desperten entre els aficionats al handmade. Així doncs, és possible participar en tallers que permeten descobrir com es realitzen a mà diversos articles i, per descomptat, aprendre a realitzar-los un mateix. Tapissos de macramé, jardins penjants, flors de llums, serigrafia artesanal o collarets són alguns dels protagonistes dels tallers d’aquesta edició.

Més activitats i propostes

Per a posar la guinda a un esdeveniment tan interessant i atractiu com és el HMF, al llarg dels tres dies que dura el festival es programaran diverses activitats, entre les quals destaquen les actuacions musicals i les propostes infantils per a entretenir als més petits. També es disposaran alguns food trucks amb especialitats gastronòmiques molt variades a les quals resultarà difícil resistir-se.

Mapa i com arribar al Handmade Festival Barcelona

Metro
Espanya (L1).
Tren (RENFE i FGC)
Espanya.
Autobusos
Línies 13, 52, 79, 109, 150, D20, H12, L70 i autobús turístic.

Taxi (reserva online)

Cotxe