Saló Moto Barcelona Motoh! Barcelona

Actualització 21 jul. 2023

El Saló de la Moto de Barcelona, de celebració bianual a la nostra ciutat i conegut com Motoh! Barcelona (anteriorment Vive la Moto, en català Viu la Moto), torna aquest any 2024 per a una nova edició plena d’interessants novetats.

Durant els 4 dies de durada del saló, que té lloc a la Fira Montjuïc Barcelona i que se celebra amb una periodicitat bianual, les diferents marques del sector de les dues rodes aprofiten per a presentar les seves novetats més importants així com per a exposar la immensa majoria de motos i escúters (ciclomotors) de la seva gamma.

Informació sobre el Saló de la Moto de Barcelona 2024

Motoh! Barcelona

Dates, dades i programa

Dates: per confirmar.

Horari: per confirmar.

On: Recinte Feria Montjuïc Barcelona.

Marques: per confirmar.

Expositors: per confirmar

Preu: per confirmar.

Programa oficial: dona un cop d’ull al Web oficial.

Activitats i propostes del Saló de la Moto de Barcelona 2024


Marques que exposen a Motoh! Barcelona 2024

El nombre de marques presents al el Saló de la Moto de Barcelona ha anat augmentant de forma progressiva al llarg dels anys. En la seva edició de 2024, un gran nombre de marques de motos i escúters (ciclomotors) exposaran els seus models que ja estan a la venda així com les novetats que estaran disponibles en els pròxims mesos i participaran més de 300 marques relacionades amb el sector (equipament, accessoris, serveis, etc.).

A continuació, us oferim un llistat d’algunes de les marques de motos i ciclomotors més destacades que exposaran a Motoh! Barcelona 2024.

(Informació de l’edició anterior. Marques 2023 pendents de confirmació)

KTM

BMW

Honda

Yamaha

Suzuki

Piaggio

Triumph

Motos Bordoy

Harley Davidson

Rieju

Vídeo resum de l’últim Saló de la Moto de Barcelona

Prova i compra de motos i ciclomotors

Una de les possibilitats que ofereix Motoh! Barcelona és la de provar in situ, ja sigui en circuits externs com a urbans, un gran nombre de models de les diferents marques motociclistes que exposen en el saló. Aquesta opció, unida a les importants ofertes i promocions que realitzen cadascuna de les marques durant els dies que dura el Saló de la Moto de Barcelona, fan que comprar una moto o ciclomotor en el saló sigui una excel·lent oportunitat per a estalviar uns bons diners.

Exposicions, exhibicions i espectacles acrobàtics

Entra les activitats destacades i que segurament faran les delícies d’un gran nombre d’afeccionats al món de les dues rodes destaquen les exhibicions, com la de trail, i els espectacles acrobàtics duts a terme per Emilio Zamora i Narcís Roca. Altres activitats que malgrat ser menys espectaculars són igualment interessants són les exposicions que podran gaudir tots els assistents al saló, destacant l’exposició monogràfica de motos Bultaco.

Seguretat viària

La seguretat viària també estarà present a Motoh! Barcelona 2024. Per aquest motiu, ANESDOR (Associació Nacional d’Empreses del Sector Dues Rodes), amb la col·laboració del Servei Catalá de Transit, organitza una sèrie d’activitats gratuïtes per a fomentar la prevenció dels accidents de trànsit. Entre aquestes activitats, destaca la celebració d’uns mini cursos teòrics i una sèrie de pràctiques amb motos i ciclomotors en una àrea delimitada.

Mapa i com arribar al Saló de la Moto de Barcelona

Motoh! Barcelona se celebra en el recinte de la Fira Barcelona Montjuïc, a la faldilla de la muntanya de Montjuïc. Segurament la millor forma d’arribar fins al Saló de la Moto sigui en transport públic (metro, autobús, FGC i RENFE), tot i que segurament el mitjà de transport idoni i que segurament triareu molts dels assistents, és la moto.

Donada la gran quantitat de motos que assistiran a Motoh! Barcelona 2024 pot ser una mica complicada trobar espai per aparcar a prop de les dues Torres Venecianes situades al costat de la plaça d’Espanya, fet pel qual us aconsellem podeu optar per allunyar-vos una mica del recinte de la fira o optar per deixar la moto en un pàrquing privat, opció recomanable també per a tots els que opteu per desplaçar-vos amb cotxe.

Metro
Espanya: (línies 1 i 3).
Autobús
Línies: 13, 23, 27, 37, 46, 50, 55, 65, 79, 91, 109, 150, 165, D20, H12, H16 i V7.

Taxi

Cotxe o moto

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright