Flors al Mercat

Actualització 10 abr. 2024

Flors al Mercat, és un mercat a l’aire lliure que se celebra a Barcelona durant la primavera. Pel seu nom, és fàcil intuir que es tracta d’un esdeveniment centrat en el món de les plantes i les flors o, tal com el descriuen els seus propis organitzadors, d’un festival 100% plant-based.

Informació sobre l’edició de Flors al Mercat 2024

BCNMes i FestivaletBCN són els promotors de Flors al Mercat, que aquest any 2024 arriba a la seva 5è edició. Com és habitual al llarg de totes les edicions anteriors, el que pot ser considerat com el festival de les flors de Barcelona, artesania verda i gastronomia vegana tindrà lloc a la Plaça Margarita Xirgu, al costat de la Ciutat del Teatre.

Flors al Mercat 2024

Dades Edició Flors al Mercat 2024

Fechas: dissabte 13 i diumenge 14 d’abril de 2024.

Horario: de 10:00h a 20:00h.

Dónde: Plaça Margarita Xirgu (Poble Sec).

Entrada: 2€.

Menors de 14 anys: gratis.

Programació i activitats de Flors al Mercat 2024


Activitats destacades Flors al Mercat 2024

A continuació us oferim un llistat d’algunes de les propostes i activitats que es programen durant els dos dies que dura aquesta edició de Flors al Mercat. Òbviament, totes i cadascuna d’elles guarden una estreta relació amb les plantes i les flors.

Mercat verd d’artesania
Espai gastronòmic vegà
Intercanvi d’esqueixos (talls)
Tallers
Mercat de flors i plantes
Consultori de la doctora de plantes
Activitats infantils

Zona infantil

Durant la celebració de Flors al Mercat, es disposarà una zona infantil en la qual es programaran diverses activitats pensades per l’entreteniment dels nens; espai literari, espai d’exploració, taller de platerets de primavera, jocs d’oci i entreteniment, etc.

D’aquesta manera, l’esdeveniment resulta ideal per a tots aquells que vulguin gaudir en família d’un dia de primavera a Barcelona.

Vídeo Flors al Mercat d’una altra edició

Origen i evolució de Flors al Mercat

La primera edició de Flors al Mercat va tenir lloc el 19 de maig de 2019, en la qual van participar 15 floristeries i uns 25 artesans 100% plant-based.

Gràcies a l’èxit de la seva primera edició, que es va realitzar únicament durant un diumenge, Flors al Mercat ha passat de celebrar-se durant un cap de setmana sencer.

Proposta per a gaudir del dia

Atès que Flors al Mercat té lloc als peus de la muntanya de Montjuïc, quina millor manera de passar la resta del dia que gaudint d’algun dels seus nombrosos encants.

Per aquesta raó, us animem a donar un cop d’ull a la nostra detallada secció sobre la muntanya de Montjuïc, en la qual trobareu tots els llocs d’interès que us esperen; jardins, miradors, museus, monuments, bars, etc.

No és el mateix Flors al Mercat que el Mercat de les Flors

És important no confondre el festival de les plantes i flors de Barcelona, Flors al Mercat amb l’estructura pública d’arts escèniques Mercat dels Flors. Tant el seu nom com la seva ubicació, a escassos metres de distància, poden induir a error.

On se celebra Flors al Mercat? Mapa i com arribar

Flors al Mercat se celebra en la plaça Margarita Xirgu, situada en la coneguda com a Ciutat del Teatre, en el barri del Poble Sec de Barcelona i en la part baixa de la Muntanya de Montjuïc.

A continuació us oferim un mapa amb la seva ubicació i informació sobre els diferents mitjans de transport disponibles per a arribar.

Metro
Espanya: L1, L2 i L8.
Autobús
Diürn: línies 13, 23, 52, 55, 91, 121, D20, H12, X70, X80 i X86.
Tren
Espanya: línies R5, R6, R50, R60, S3, S4, S8 i S9.

Taxi

Cotxe o moto

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright