ArticketBCN -Passaport d'art de Barcelona

Actualització 12 gen. 2024

L’Articket BCN, també coneguda com Articket Barcelona, es una proposta totalment diferent a la que ofereixen la majoria de targetes que inclouen l’accés a museus i altres llocs d’interés de la ciutat de Barcelona. I es que, en aquest cas, es tracta d’una tarjeta, o millor dit passaport, centrada en el món de l’art en particular i la cultura en general.

Així doncs, gràcies a ArticketBCN es poden visitar els 6 museus i fundacions d’art més importants de la ciutat, a més d’evitar la cua a la taquilla de cadascun dels museus i fundacions.

On comprar l’ArTicket BCN?

L’ArTicket BCN es pot comprar a les oficines de turisme de Barcelona així com en els propis museus i fundacions on és vàlida. Una altra opció molt còmoda és la d’adquirir l’ArticketBCN online, assegurant-se així la disponibilitat d’aquest passaport cultural. Un altre avantatge de l’ArticketBCN és que s’eviten les cues a les taquilles de cada museu o fundació i, així, accedir al seu interior directament.

comprar Articket BCN

Passaport Articket BCN

Comprar

Evita la cua de les taquilla

Tiqets

Si es compra l’ArTicket BCN en qualsevol dels punts de venda físics se us lliurarà el passaport al mateix moment de la compra mentre que si la compreu online la podreu recollir, prèvia mostra del comprovant de compra, en qualsevol dels museus i fundacions adscrits el mateix dia de la vostra visita.

Un regal ideal pels amants de l’art i la cultura

El fet que el passaport ArticketBCN tingui una validesa de 12 mesos, i que amb ell també es puguin visitar les exposicions temporals, el converteix en un regal ideal per fer a qualsevol amant de l’art en particular i de la cultura en general.

També resulta una proposta ideal com a “autoregal” per tothom que, visquent a la ciutat o província de Barcelona, així com a la resta de Catalunya però que viatjar de tant en tant a Barcelona, vulgui endinsar-se en el maravellós món de l’art, accedint als museus i fundacions més importants de la ciutat.

Tot sobre el passaport ArTicketBCN

Amb un cost reduït i molt convenient, l’ArTicket BCN és un passaport que permet l’entrada a la col·lecció permanent i a totes les exposicions temporals dels següents museus i fundacions; la Fundació Antoni Tàpies, la Fundació Joan Miró, el CCCB, el MACBA, el MNAC i el Museu Picasso.

Pero… quants diners m’estalvio comprant l’Articket BCN?

Amb el passaport ArticketBCN, i sempre que visiteu totes les fundacions i museus inclosos, us acabareu estalviant gairebé un 50% respecte a l’import total que representa la suma del cost individual de cadascuna de les entrades individuals.

És tan gran el descompte que, encara que no visiteu algun o alguns dels museus adscrits també us pot sortir a compte comprar l’ArticketBCN.

Museus i fundacions incloses amb l’ArticketBCN

CCCB – Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Coneguda per les seves destacades exposicions temporals relacionades amb la cultura contemporània i que solen estar lligades a diferents arts (cinema, fotografia, música…) el centre també organitza festivals, concerts i tot tipus d’activitats i debats culturals.
Preu d’accés sense ArticketBCN: €6 | €8.
+ info

Fundació Antoni Tàpies

El genial artista català, mort l’any 2012, compta amb una fundació en la qual es poden observar un gran nombre de les seves obres més importants, moltes d’elles donades per col·leccionistes privats.
Preu d’accés sense ArticketBCN: €12.
+ info

Fundació Joan Miró

Amb multitud de ceràmiques, escultures, tèxtils, gravats, dibuixos i pintures, la fundació dedicada a Joan Miró compta amb el fons públic més complet de l’artista català.
Preu d’accés sense ArticketBCN: €13 (entrada col·lecció permanent + exposició temporal).
+ info

MACBA – Museu d’Art Contemporani de Barcelona

Al Museu d’Art Contemporani de Barcelona es projecten diferents exposicions temporals de gran impacte i interès per a amants de l’art contemporani.
Preu d’accés sense ArticketBCN: 10,8€ (entrada que inclou totes les exposicions).
+ info

MNAC – Museu Nacional d’Art de Catalunya

El Museu Nacional d’Art de Catalunya Compta amb una importantíssima col·lecció permanent amb obres d’art de diferents èpoques i estils, sent segurament la més destacada del museu la centrada en l’art romànic català. A més a més, el MNAC organitza exposicions temporals molt interessants, que solen aprofundir en diferents aspectes de l’art.
Preun d’accés sense ArticketBCN: 12€ (inclou l’entrada a les exposicions temporals).
+ info

Museu Picasso de Barcelona

El Museu Picasso de la ciutat de Barcelona compta amb un gran nombre d’obres de l’artista malagueny, sobretot de la seva època artística més incipient. També s’organitzen destacades exposicions temporals, amb l’objectiu d’aprofondir tant en la figura com en l’obra de Pablo Picasso.
Preu d’accés sense ArticketBCN: 15€ (col·lecció permanent + exposicions temporals).
+ info

A tenir en compte

En el cas de voler visitar tots els museus que s’inclouen amb la targeta ArTicket BCN, resulta molt interessant i rendible la compra de la mateixa, però és important que sapigueu que és possible accedir gratuitament a certs museus adherit a ArticketBCN un dia a la setmana i durant un horari restringit (en la majoria de les ocasions els diumenges a la tarda).

Tot i això, cal valorar l’experiència que es vol viure en visitar algun d’aquests museus, com és el cas del Museu Picasso, en el qual durant els horaris d’accés gratuït, és tal la cua que es produeix per entrar i el nombre de persones en el seu interior, que la visita resulta molt poc profitosa.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright