Actualització 30 maig 2023

Si escolliu un vehicle privat com la moto, cotxe o furgoneta, haureu d’assumir les despeses de benzina i peatge del trajecte, import que depenen des de on feu el vostre viatge així com del consum del vehicle pot ser bastant elevat. Per aquest motiu, en el cas d’anar amb cotxe la millor opció és anar amb un grup d’amics i d’aquesta forma, a més de passar-ho genial, podreu dividir els costos del viatge entre més persones.

La part positiva i la part negativa d’arribar a Barcelona amb cotxe

Entre els majors inconvenients a l’hora de desplaçar-se a Barcelona amb vehicle privat es troba el de “què fer amb ell” a la nostra arribada. El més recomanable és allotjar-se en un lloc que disposin d’aparcament privat, tant si viatgem amb moto com si ho fem amb cotxe.

En el cas que el vostre allotjament no disposi d’un lloc en el qual deixar el vehicle, si aneu amb moto sempre la podreu aparcar al carrer, tot i que s’ha d’anar amb compte ja que sempre s’està més exposat a un possible robatori, tot i així la millor opció en aquest cas és aparcar-la en algun aparcament cobert i vigilat, ja sigui municipal o privat.


Abans d’optar per aquesta alternativa és recomanable preguntar possibles ofertes per aparcar el vehicle varis dies ja que el cost de deixar la moto o el cotxe a cobert pot ser realment car.

La part positiva de viatjar amb un vehicle privat és que un cop a Barcelona podreu fer-ne ús. En el cas que es tracti d’un cotxe o furgoneta només us suggerim el seu ús si heu de fer una escapada o desplaçament a una població propera a Barcelona ja que per moure-us per la ciutat és preferible que ho feu en transport públic. Si pel contrari heu arribat a Barcelona amb moto la cosa canvia ja que és una fantàstica opció a l’hora de moure’s per la ciutat.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright