oci i diversió a Barcelona

Actualització 01 juny 2023

L’oferta d’oci a Barcelona ha augmentat i s’ha diversificat de forma substancial durant els últims anys. Un clar exemple d’això són els diferents bars musicals que obren varis dies de la setmana, inclosos els teòricament “avorrits” dilluns, oferint activitats i concerts que dinamitzen la ciutat i li donen un aire més cosmopolita.

Totes les propostes d’oci a Barcelona per gaudir de la ciutat

A més a més de comptar amb una gran varietat de bars musicals, l’oferta d’oci de la ciutat va molt més enllà, amb teatres on poder gaudir d’obres de gran nivell i en les quals destaquen des de fa anys els muntatges musicals; sales de cinema, des de les més comercials fins a les que ofereixen cinema independent, passant per aquelles en les quals es projecten pel·lículesac en versió original; restaurants; infinitat de botigues on comprar allò que busquem o fins i tot allò que ni tan sols estem buscant.

Moltes més opcions d’oci i diversió a Barcelona

Si a tot això li afegim que podreu gaudir d’exposicions temporals, les millors discoteques amb l’actuació d’alguns dels millors DJs, sales de concert íntimes, celebració de concerts de grans estrelles, platges per gaudir del sol i d’un bon bany, zones verdes i muntanyes per fer les excursions que us vinguin més de gust, festivals i mostres de cinema i un clima quasi immillorable… Què més es pot demanar per gaudir d’unes fantàstiques vacances plenes d’oci i diversió?

Tampoc ens hem d’oblidar dels museus, que a més de ser un lloc de cultura en majúscules, també és una forma d’oci realment interessant si aneu al museu que tracti un tema que us cridi l’atenció i que estem segurs que a Barcelona ho trobareu.

Com divertir-se a Barcelona durant el cap de setmana i entre setmana

Malgrat que a Barcelona és possible trobar un gran nombre d’activitats relacionades amb l’oci entre setmana, no hi ha cap dubte que quan realment l’esmentada oferta augmenta és durant el cap de setmana, començant pel fet de trobar una major varietat a partir del dijous i tenint ja certes dificultats per escollir què fer els divendres, dissabtes i diumenges gràcies a la gran varietat de propostes existents.


Les activitats d’oci a Barcelona que més augmenten amb l’arribada del cap de setmana són les nocturnes, amb gran quantitat de bars, locals nocturns i discoteques així com, entre moltes altres més, la possibilitat d’anar a sessions golfes en alguns cinemes de la ciutat. També augmenten totes les activitats infantils, sent els dissabtes i diumenges quan l’oferta en aquest sentit és més àmplia tot i que tots els dies es troben coses per fer amb família.

Les millors propostes d’oci i diversió a Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright