Poblenou Open Night

Actualització 30 des. 2023

A través del seu títol anglosaxó, Poblenou Open Night mostra ben clares les seves cartes. Unes cartes que ens diuen que durant el festival, diversos espais del districte del Poblenou obren les seves portes durant la nit per a oferir una sèrie d’activitats. Les propostes, organitzades gràcies a l’associació “Poblenou Urban District”, són molt nombroses i, malgrat tenir com a comú denominador la cultura i l’art, són de caràcter molt variat.

Tota la informació sobre l’edició 2024 de Poblenou Open Night

Aquest any 2024 se celebra la 11ª edició de Poblenou Open Night. Durant la mateixa, es programen multitud d’activitats gratuïtes en nombrosos espais i centres del districte del Poblenou. Així doncs, participen des de galeries d’art i centres expositius, a bars i restaurants, passant per fundacions, museus, showrooms, estudis d’arquitectura, etc.

Informació edició 2024 Poblenou Open Night

Poblenou Open Night

Data: novembre (data per confirmar).

Horari: de 19:00h a 0:00h.

On: El Poblenou.

Escenaris: + de 40 espais.

Preu entrada: gratis.


Quines propostes ens esperen durant la Poblenou Open Night?

Les activitats culturals són les autèntiques protagonistes de la Poblenou Open Night. Des d’exposicions a concerts, passant per tallers, performances, etc. Tot i així, a l’excel·lent iniciativa també s’uneixen bars i restaurants del districte, per la qual cosa la gastronomia també juga un paper important. A més, en alguns d’aquests bars i restaurants, amb l’objectiu de mantenir-se fidels a l’ADN del festival, es programen interessants activitats culturals.

És necessari reservar prèviament les activitats?

Diverses propostes culturals, en realitzar-se en espais tancats, tenen un aforament limitat i no sempre massa gran. Aquesta situació, afegida al fet que Poblenou Open Night solament se celebra durant una nit, fa que algunes de les activitats requereixin d’una reserva prèvia.


A continuació, us deixem l’enllaç amb la programació oficial. D’aquesta manera podreu consultar totes les activitats que s’organitzen, els espais on se celebren i si és indispensable o no reservar.

El Poblenou, un districte de moda en plena efervescència

Al llarg dels últims anys, el districte del Poblenou s’ha convertit en una de les zones de moda de la ciutat. Aquesta apreciació es confirma, entre altres coses, per la quantitat d’esdeveniments de Barcelona que s’han traslladat, o bé han decidit iniciar-se, precisament als seus carrers, places, centres expositius o llocs i espais de major interès.

Com a exemple d’això, a Poblenou Open Night se li afegeixen altres iniciatives com són Llum BCN, el festival de la llum de Barcelona, i les Festes de la Mercè, que des de fa anys compta amb el districte del Poblenou per a la celebració de diverses activitats

Mapa i com arribar a l’Open Night Poblenou

mapa Poblenou Open Night

Pulsa sobre el mapa per a accedir al mapa interactiu

En transport públic

Com les activitats programades durant el Poblenou Open Night se celebren en diferents punts del districte del Poblenou, us animem a, una vegada triades les activitats a les quals voleu assistir, que consulteu quin mitjà de transport és el més adequat per a desplaçar-vos.

En taxi (reserva online)

Cotxe o moto

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright