Festa Major del Gòtic

Actualització 04 maig 2024

Amb l’arribada de la primavera, es comencen a celebren un gran nombre d’activitats i festejos a l’aire lliure a Barcelona, cas per exemple de la Festa Major del Gòtic. Una proposta festiva que, igual que les altres festes majors de la ciutat, és sinònim de tradicions populars, entreteniment i diversió.

Les activitats de la Festa Major del barri Gòtic, que es reparteixen per un munt de carrers i places del Barri Gòtic de Barcelona, són molt dispars, per la qual cosa cada persona, parella, grup d’amics o família pot trobar més d’una que s’adeqüi als seus interessos.

Tota la informació sobre les Festa Major del Gòtic de 2024

Voleu tenir tota la informació sobre la Festa Major del Barri Gòtic d’enguany? Doncs no us preocupeu perquè a continuació us oferim tots els detalls sobre els seus festejos; dates en les quals se celebra, el cartell d’aquesta edició, les activitats destacades que no us podeu perdre, el programa complet en PDF, el mapa i informació sobre com arribar, etc.

Cartell edició 2024

cartell Festa Major del Gòtic 2024

Obra de la il·lustradora Aitana Giráldez

Dates, programa oficial i dades

Dates: del 3 al 12 de maig de 2024.

On: Plaça Nova i altres places i carrers del barri Gòtic de Barcelona.

Preu: activitats gratuïtes.

Entre les activitats i esdeveniments que tenen lloc durant les festes del barri Gòtic, segurament sobresurten els tradicionals cercaviles i correfoc així com els balls populars, els concerts de diferents estils musicals, la deliciosa xocolatada i diversos tallers i mercats ambulants. Ja sabeu quins us criden més l’atenció?


Activitats destacades en programa durant la Festa Major del Barri Gòtic de Barcelona

La Festa Major del Gòtic se celebra durant 10 dies, per la qual cosa les activitats que se celebren són moltes i molt diverses. És per aquesta raó que a continuació us hem seleccionat algunes de les més destacades, segons el nostre punt de vista.

Cercavila del pregó de la festa

3 de maig

16:15h – 17:30h

carrers i places Gòtic (recorregut complet al programa en PDF)

Lectura del pregó

3 de maig

17:30h

pl. del Rei

Correfoc

3 de maig

19:45h – 21:00h

carrers i places Gòtic (recorregut complet al programa en PDF)

Torneig intergeneracional de ping-pong i futbolí

8 de maig

10:00h – 11:30h

c/ d’en Rull

Festa Major Jove

4 de maig

10:00h – 03:00h

pl. de la Mercè

Concerts

9 de maig

18:00h – 23:00h

pl. del Duc de Medinaceli

Jocs infantils de carrer

10 de maig

16:00h – 18:30h

pl. de la Mercè

Mostra i taller infantil de gegants i gegantones

10 de maig

18:30h – 20:00h

pl. de Sant Felip Neri

Concerts del Festival Color Cafè

11 de maig

19:00h – 22:00h

pl. Reial

Sardinada, jocs populars i música

12 de maig

14:00h – 20:00h

pl. de Sant Just

Malgrat que us hem indicat algunes de les activitats més interessants, us animem a donar un cop d’ull en el programa oficial de les festes que podeu consultar a continuació. Un programa en PDF que, per a major comoditat, us podeu descarregar per a tenir-lo més a mà.

PROGRAMA OFICIAL DE LA FESTA MAJOR DEL GÒTIC


Propostes i activitats infantils

Com tota bona festa major que es preï, les Festes del Gòtic compten amb abundants activitats pensades per l’entreteniment i la diversió dels més petits de la casa.

Entre les propostes infantils, destaquen diversos tallers, el divertit cercaviles, una xocolatada, la gincana i nombrosos jocs infantils.

Trobareu totes les activitats infantils de les festa en el programa oficial en PDF, així com informació sobre els seus horaris i lloc on es celebra.

Mapa i com arribar a les Festes del Barri Gòtic de Barcelona

En tractar-se d’unes festes que es desenvolupen en diferents carrers i places del barri gòtic, la informació sobre com arribar a cadascuna de les activitats i esdeveniments en programa variarà.

És justament per aquest motiu que la informació proporcionada sobre aquest tema és bastant general i us tocarà donar un cop d’ull sobre quina opció i/o parada de transport és la més adequada per a vosaltres.

Metro
Jaume I: Línia 4.
Urquinaona: Línia 1 i 4.
Catalunya: Línia 1 i 3.
Liceu: Línia 3.
Tren
FGC: Catalunya.
Renfe: Catalunya.
Autobús
Línies diürnes: 19, 47, 55, 59, 120, H16, V13, V15 i V17.
Línies nocturnes: N4, N8, N9, N12, N15 i N28.

Taxi (reserva online)

Cotxe o moto
Trobar una plaça d’aparcament al carrer en el Barri Gòtic de Barcelona no és precisament senzill, sobretot durant el cap de setmana. Per aquesta raó, segurament el més recomanable és optar per deixar el vehicle en un pàrquing privat.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright