Circuit Festival Barcelona

Actualització 21 abr. 2020

Circuit Festival és segurament l’esdeveniment gai d’àmbit internacional més important del món. I és que, promotors de festes, discoteques, hotels, tendes especialitzades i grans artistes internacionals s’uneixen amb l’objectiu d’oferir les millors activitats d’oci. El creador i valedor d’aquest projecte, la primera edició del qual es va celebrar l’any 2008 i que involucra a diferents punts i escenaris de la ciutat per evitar centralitzar-ho tot en un únic escenari, és el grup Matiné Group, que sempre ha estat relacionat amb el sector de l’oci dirigit i focalitzat al públic gai.

Informació sobre el Circuit Festival Barcelona 2020

Cada any que passa el Circuit Festival creix en nombre de propostes, activitats i participants, que en gran part provenen de fora de Barcelona, ja sigui d’altres ciutats d’Espanya com, sobretot, de la resta d’Europa i del món. Això ha permès que el festival s’hagi convertit en un pretext ideal per atreure i potenciar el turisme gai a Barcelona. Organitzat durant diversos dies del mes d’agost per aprofitar al màxim les possibilitats estiuenques que ofereix la ciutat de Barcelona (platges, xiringuitos, piscines, terrasses i esdeveniments a l’aire lliure), el Circuit Festival se centra en exclusiva en gairebé totes les variants d’oci, tant diürn com nocturn, allunyant-se d’aquesta manera d’un altre dels esdeveniments gai més importants, la més reivindicativa i social Gai Pride BCN, que se celebra unes setmanes abans amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGBT.

Dades edició 2020 Circuit Festival Barcelona

Dates: per confirmar.
Horaris: depèn de cada activitat.
Punt benvinguda: c/ Aribau, 31.
Espais: repartits per tota la ciutat.
Abonament polsera: de 300€ a 400€.
Preus singulars: varien segons la festa.

Compra el teu abonament polsera online

La millor manera de gaudir al màxim de les diferents festes, esdeveniments i propostes d’oci que s’organitzen durant els 10 dies que dura el Circuit Festival és comprar l’abonament polsera. En funció del moment de l’any en el qual aquest es compri, el seu preu varia, sent més convenient comprar-ho amb la major anticipació possible. En fer-ho, es fa lliurament d’una polsera que permet l’accés a totes i cadascuna de les propostes del Circuit Festival.

Accés a totes les festes
Estalvi de fins al 35%
Samarreta oficial
4 accessos gratis a gimnasos Dir
Pack de benvinguda
10% descompte en comerços adherits

Hotels gay friendly Circuit Festival Barcelona

Si viatgeu a Barcelona amb l’objectiu de viure el Circuit Festival, la millor manera de fer-ho és allotjar-se en algun dels hotels gai friendly de la ciutat de Barcelona adherits al Circuit. A causa del gran nombre d’assistents a l’esdeveniment, que arriben de tot el món, moltes de les habitacions d’aquests hotels solen esgotar-se molts dies abans de l’inici del festival, fet pel qual resulta recomanable reservar l’allotjament amb suficient antelació.

Activitats i espais Circuit Festival 2020

Els escenaris del Circuit Festival on se celebren les diferents festes i esdeveniments es troben repartits per tota la ciutat, sent principalment discoteques, locals i hotels gayfriendly adherits a l’esdeveniment. D’entre les diferents activitats, segurament cal destacar el Water Park Day, que se celebrarà l’11 d’agost de 2020 (per confirmar) al parc aquàtic d’Illa Fantasia i que s’allarga durant tot el dia i tota la nit. Per traslladar-se fins al parc aquàtic, situat a la població de Vilassar de Dalt, així com per fer-ho fins a les diferents festes programades en diverses discoteques i locals, la millor opció és contractar el servei de Circuit Bus.

Circuit Bus

Hard Rock Café (pl. Catalunya).
Sortides cada 5 minuts cap a la festa o esdeveniment.
Trasllats directes i ràpids.
Pagar por viaje o comprar el abono “Circuit Bus”.

Girlie Circuit Festival
Girlie Circuit Festival Barcelona

La resposta femenina del Circuit Festival és el Girlie Circuit Festival i, com segurament ja heu endevinat, es tracta del festival lèsbic de la ciutat. Organitzat també per Matiné Group, la seva durada és una mica inferior. Aquest festival lèsbic sol celebrar-se durant part dels dies en els quals es programa el Circuit Festival.